9 Kasım 2008 Pazar

Noluyoruz Lan?





Hadi Higuen coştu Malaga boyuna gol atıyordu çünkü.





Peki vicdansız Barcelona'ya ne demeli? İlk yarı 4 tane sallamışsın zaten ayıp değil mi bu hırs? Eto'o, maç 4-0, kalecinin üzerine alacaklı gibi koşuyor hala, 5-0 olmuş kenara geliyor baş gıcık Dani Alves'in 30 metreden frikiği yandan az farkla auta gitmiş diye neredeyse kendini yerlere atacak. Ne bileyim ayıp bence, ama kimisi de çıkar "adamlar profesyonel kardeşim sahada 90 dakika skor ne olursa olsun aynı mücadeleyi gösteriyor" der, ben de bana göre ayıp diyorum derim tartışmaya girmem.

Takım olarak performansları göz kamaştırıcı. Gelene 5, gidene 6 sallıyorlar. Onları devirebilecek güçte biri yok gibi. Barcelona'nın bu üstün performans gösterdiği maçları, lise 3'lerle 1'lerin maçlarına benziyor. Ya da okulun basket takımı il elemelerini geçer gruplara giderdi, işte o sene neredeyse, grupta Darüşşafaka ya da Çavuşoğlu olurdu. Onlar tabi basketbolcu olurken okuyorlar, bu taraf ise okurken basket oynuyor, kötü mü ediyor. 2.05, 2.10'luk pivotları olurdu, senin takımında 1.90 iki adam varsa şükret, diğerleri gollik zaten. Zaten kimse kazanmayı beklemez, hoca da taktik falan vermez, vicdansızlar da acımaz, 99-33, 112-47 gibi absürd skorlarla biterdi maçlar.

Fikstürleri zorlaşacak demiştik, puan kayıpları başlarsa rakip zor ondan mı, yoksa erken mi form tuttular?Hadi çık bakalım işin içinden. Hızlı giden atın...mı acaba?

Hiç yorum yok: