12 Kasım 2008 Çarşamba

Genel Bakış İngiltere #1

Arsenal,maalesef, yine 25., 30. hafta civarı kopacak gibi yarıştan. "Solid defence" denen kavram diğer 3 takıma göre çok gerilerde Arsenal'de. Ama olsun biz seni böyle sevdik. Liverpool sonuna kadar gider artık bu sezon diyesim geliyor, ama hiç hatırlamıyorum ki, tecrübesi yok böyle bir olayın bende, yine gidemez diyorum ondan sonra.Kırması lazım bu zinciri, en azından son 2 haftaya kadar taşıması lazım ki gelecek seneye inanabileyim. Chelsea çok sağlam gidiyor. Şampiyon adayım onlar olsun, onları en çok takip edecek olan da Manchester olur diyeyim.

Tottenham, Portsmouth ve Blackburn hayalkırıklığıdır bende.
Tottenham toparlıyor gibi hafiften ama son 450 yılın en kötü başlangıcını yaptıkları için ilk 5-6 zor gibi. Pavlyuchenko Oley.
Ince olmayacak gibi mi ne? Blackburn, Aston Villa ile beraber bana başaltı takımı gelir hep, bu sene olamayacaklar gibi. Santa Cruz'da duruldu biraz, açılır mı acep?
Villa en zor deplasmanlardandır bence hala. Çok ısırarak oynuyorlar Villa Park'ta. Zevk veriyorlar yani.
Middlesborough beklediğimden yukarıda. E zor deplasman Villa dedik, 3 puanla döndüler oradan,ondan yukarıdaymış zaten. Biraz aşağılara düşerler gibi.
Zola naptı peki?Yakıştı mı? Westham 6 maçtır kazanamıyor. Adamım Dean Ashton sakat da ondan derim pay çıkartırım.
Hull kendi evinde yenildi son hafta,Bolton'u ezse de. Biraz daha durulacaklardır kanımca.
Fulham ve Bolton alabilecekleri kadar puan alsınlar, ligin sonunda yine rahat olmayacaklar gibi.
City yine dengesiz yine dengesiz. Robinho'nun saçına da kıl oldum. Benjani Mwaruwari vardı, döndü mü sakatlıktan?

Düşme adaylarım ilk olarak Stoke(Delap havan topu gibi taç atabilmeseydi,bir 8-9 puan eksiklerdi şimdiye,ama atıyor işte derseniz susarım, ama Delap'in asist performansı da düşer, Stoke da küme düşer)
WBA düşer gibi. Kadroları bariz şekilde zayıf.
Newcastle düşsün artık,ama bela gibi düşmez. Valla kendi iyiliklerine söylüyorum, aşağılarda şöyle biraz dolaşsın,hava alsın öyle gelsin, yoksa valla birşey olacağı yok bu takımdan.
Bir de Wigan düşer. Titus Bramble, Newcastle'ı düşüremedi, Wigan'ı düşürür.
Yedek düşme adayım Sunderland:Cisse iyi gidiyor ama o takımı yakan da Diouf olacak son hafta olduğu gibi.

Baktım da, bir Everton hakkında kelam etmemişim. Everton da Cahill, Osman, Arteta,Yakubu falan derken yine 5. 6. olur. Everton arada kalmış bir takım. Allah kimseyi arada bırakmasın, amaçsız, beyhude gibi dolanırsın valla. Diğerlerinde bariz iyi, ama illk 4'ten de bariz zayıf. Hah bunu da ettim tamam.

En ilginci: WBA ve Westham hala forma reklamsız oynuyor.

Anelka uyduruk da olsa leblebi gibi atıyor golleri tribündeki yaşlı amca tabiriyle. Drogba gelince nolacak acaba? Amr Zaki durulur. Ronaldo hangi ara 6 gol attı. Yuh Robinho da 7 olmuş. Bir cacık olmaz. Torres yukarılara gelir. Keane de oralara gelir. Sanki yine Ronaldo olurmuş gibime geldi. Bent ilk 5'te kalır. Adamım Joe Cole, Chelsea'ye tüm kıllığıma rağmen hala adamım.

Hiç yorum yok: