25 Aralık 2008 Perşembe

Ah o gemide ben de olsaydım #3

Serimizin bu bölümünde yine Avustralya'dayız sayın seyirciler.
Ama bu sefer Queensland.
5 yatak odalı, 5 banyolu, nehir kenarında ev???
Satılıkmış şuan? 5.95 milyon Avustralya Doları.
Yaklaşık 1 YTL o para.
-6 Trilyon var mı abi yanında?
-Para çekemedim bugün yaa, yok bende para.

Çarşaf #4

???

Dengesiz Osasuna



Osasuna'nın gol kısırlığından bahsetmiştik zamanında. Bahsederken Portillo'ya giydirmiştik. Hala takip etmiyorum oynadı mı oynuyor mu ne yapıyor ama takıma bişiler oldu? 10. haftada ara değerlendirme yapmışız, O zaman 10 maçta 3 gol atmışlar demiştik. 12. haftadan itibaren bir gol atma hasıl olmuş takımda.

Osasuna 3 - 1 Almeria
Malaga 4 - 2 Osasuna
Osasuna 3 - 3 Valladoid
Huelva 1 - 0 Osasuna
Osasuna 5 - 2 Getafe

5 haftada toplam 7 puan almışlar ama 13 gol atmışlar. İçerde ateşli Osasuna taraftarı karşısında 11 gol. 3-3'lük Valladoid maçında puanı 3-0'dan vermişler. Du bakalım nolacak?

24 Aralık 2008 Çarşamba

Amauri ve karışan kafası



Yukarıdaki foto yırtıcı forvet fotosudur. İtalya'da oynayacak gibiydi. Adamın kafası rahattı seve seve oynarım diyordu. Dunga çağırabilirim Brezilya milli takımına demiş. Kafalar karıştı. Adam da korkuyor tabi birkez çağrılacak sonra finito. Futbolu bıraktığında wiki'den bakacak insanlar National team -Brasil - 0(1) görcekler. Sonra evladına falan anlatacak aslında beni italya da çağırmıştı ama .. diye. Çocuk da yerse artık.
Ben ne doktorlar ne mühendisler istemişti..
Yok daha güzeli Neşeli günler'deki Ziya:Beni de bi taraftan demirel çağırıyo bi taraftan ecevit.
Olayda şerefsizlik rolünü Dunga'ya veriyorum

Başladık


Kışın ilk karında izinli olup, işe gitmemek çok güzel oldu. Erken kalkıp seminer hazırlayacaktım güya. Son 3-5 ayın en erken vaktinde yattım aha da şimdi kalktım.
Güle güle tahsil hayatı, sarıl bana battaniye.
Hoşçakal kitaplar, yavaş gel askerlik.

22 Aralık 2008 Pazartesi

Taşüstü


O anın fotoğrafını bulamadım. Gol değil diye bağırıyor hakeme Veysel'in attığı golde. Tamam filelerin delik olması senin suçun değil ama allahın başka bir kulu itiraz ediyor mu o gole, sana ne oluyor, üstelik göremeyecek olan tek adam sensin. Gol değil de ne? Mahalle maçındaki taşüstü mü? Küfür ettirecek bana...Bir insan kendini bu kadar küçültebilir. Fenerbahçelilerin büyük bölümü dahil Türkiye'nin büyük bölümü kıl zaten bu adama,Fenerbahçe'nin ve milli takımın kalecisine. Allah aşkına rezil olma, kendini küçültme, ağlama vs.. vs...