10 Kasım 2008 Pazartesi

Genel Bakış İspanya #1

Barcelona 8 maçtır kazanıyor hem de ne kazanmak. 33 gol attılar bu 8'de. Eto'o 13 gol ile, 13 takımınkine eşit ya da daha çok gol sayısına sahip. Barcelona da Eto'o da durulacaktır biraz. Real Madrid çok sakat vermeye başladı. Ayrıca şunu da söyleyeyim artık, 3-4 sene öncesini tartışmasız en iyi kadrosuna sahipken, şu an Avrupa'nın 1. sınıf 8-10 takımından daha az seçenekli ve daha az kaliteli bir kadro onlarınki. Ligdeki her takım Sevilla-Barcelona-Real-Villareal köprüsünden geçiyor demiştik. Fikstürleri çok karışık, herkes birbinini takip ediyor ama işin içinden çıkamadım.
Futbol ilginç oyun:
Osasuna 3 atmış 9 yemiş, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet.Sonuncu.
Deportivo 9 atmış, 9 yemiş, 4 galibiyet, 3 beraberlik. Altıncı.
Sonuncu Osasuna ligin en az yiyen 3. takımı(3 takımla birlikte)
Altıncı Deportivo ligin en az atan 4. takımı.(Valladoid ile birlikte)
Barcelona şampiyonlukta çok favori gibi artık. Böyle form olmaz ayıptır. CL'de de favori yapıyor onları bu formları bana göre. Geçen senenin fiyaskosu Valencia klasik görüntüsünde. Zirveye tutunacaklar gibi.
Bilbao düşmez, düşmesin de, Yeste ne yapıyor acaba? Osasuna gider, 10 maçta 3 gol atmışlar, sadece 1!i kendi sahalarında, yazıktır taraftara. Düşecek diğerlerini bilmiyorum, çok da umrumda değil mi ne?

Eto'o gol kralı, Messi asist kralı olur, Barcelona 100 gol atar böyle giderse. Ama Van nistelrooy yukarıdaki tabloda üstlere tırmanacaktır yine haftalar ilerledikçe. Adamım Llorente'de 15-20 atsın, oohh.

Hiç yorum yok: