26 Haziran 2009 Cuma

GS'li Akdarı, İskenderun'lu İsmail Köybaşı ve Mobileti



Yukarıdaki fotoğraf Hatay'ın Altınözün'nün Akdarı köyü. Gökhan Zan'ın köyüymüş işte. Koca köy GS'ye transfer olmuş haberinin fotoğrafı.



Bu ise İsmail Köybaşı. "Tatilini doğup büyüdüğü iskenderun'da yapıyor"u duyduğum anda allah dedim. Genç futbolcu, daha 1 senelik profesyonel. Anasının babsının yanına gitmiş. Loran Vayloyan da üşenmemiş İskenderun'a kadar gitmiş. Haberin açılışı afilli olsun şehri anlatsın gibi bişe düşünmüşler sanırsam. İsmail mobilete binmiş. Başka ne olabilirdi? Döner yiyebilirdi. Ama mobilet daha iyi sanki.

Michael Jackson-Farah Fawcett-Kenan Evren

Dün aklıma gelen bir post koyayım derken yeni gördüm ve şu an yıkıldım. Bir devir kapandı. Çok severim kendisini ama uzun uzun analizler yapacak değilim tabiki de. Modaya uyup R.I.P diyeyim.

Farah Fawcett da dayanamamış kansere. Şu dişlek olan. Şöyle güzelce analım onu da.

tosun: farrah'ı da mı beğenmiyosun?
şener şen: farrah hangisi? şu dişlek olan mı?
t: evet
ş: en koftisi o be. bakın çocuklar ben amerika'dayken
münir özkul: nerdeyken, nerdeyken?

ş: amerika'dayken
m: haa, amerika'dayken
ş: evet, amerika'dayken... arkadaşlar bi parti veriyolardı sağolsunlar beni de çağırdılar. bu farrah mıdır nedir işte o da ordaydı. o zamanlar figürandı tabii. çok asıldı bana ama yüz vermedim karıya.
t: farrah mı asıldı?
ş: evet... böyle karılara fazla yüz vermeye gelmez.


ntvmsnbc'de bu 2 ölüm haberini gördüm. Yanlarında da kenan evren resmini. Aha bu da öldü lan dedim. Haberi anlayana kadar geçen minimal sürede ölmüş olmasını mı isterim ölmemiş olmasını diye düşündüm.

"Eğer halk ‘Evet, yargılansın’ derse, milletimin önünde herkese söz veriyorum. Bu işi yargıya bırakmam. İntihar ederim. Çünkü bu lekeyle yaşayamam" demiş.

Bunca senedir yaşıyosun ama paşa paşa. 90 küsür yaşındaki adam yaptığı halttan 30 sene sonra halkın oylamasının arkasına sığınıyor. Yaşadığı dönem de olmasa da aklı başında insanlar gelecektir bir zaman, kitapları açıp tarihi, 80leri okuyacaklardır, hak ettiği leke işte o zaman üstüne çok yakışacaktır. Lise ismiydi, bulvar ismiydi... Yavaş yavaş başlamak lazım.