19 Şubat 2009 Perşembe

Lob Shot Sabri

Maç çok uyuzdu. Özelliklen 2. devre. Chamakh'ın güzel kafası, Kewell'ın 3 metreden kaçırdığı gol, yukarıdaki pozisyon(ki bence penaltı) bir de hiçbirşeye değişemeyeceğim Sabri'nin aşırtma vuruşu. Hepsi bu kadar. Her zaman 30-35'ten füze göndermeye çalışan Sabri yayda olunca yerini yadırgadı error verdi çizgideki kaleciyi aşırtma vuruşla geçmek istedi. Allah da Sarbi'yi güldürsün. Her zamanki vuruşlarının sertliğinde ve isabetli olması yeterliydi gol için ama olmadı. Bence Baros çıkınca forvet olarak Sabri girmeliydi direkmanj. Hızlı oyuncu ne az bulunuyor artık.

Kendi sahanda 0-0 avantaj bence. Yani tabi ben bu takımla deplasmanda da kafa kafaya oynayabilirim diyorsan avantaj. Bir gole karşılık 2 tane atmaları lazım. Ayrıca erken atarsan golü moral bozukluğu kondisyonu düşürünce devamı da gelebiliyor.

Ayrıca ilk maçta kendi sahanda gollü beraberlik durumunda bile 2. maçı uzatmaya götürebilirsen attığın golün daha kıymetli olduğu fazladan bir 30 dakika oynama şansın var. Şurada anlatmaya çalışmışım zamanında.

17 Şubat 2009 Salı

"It was the best day of my life"

23 Şubat 2008'deki olaydan sonra dün gece döndü. 360 gün sonra. O görüntünün üstünden 1 sene bile geçmeden sahalarda. 20-30 sene önce olsa ayağı kırılmış at gibi vurulurdu heralde öyle bir sakatık geçirmiş futbolcu. ayrıca süper bir geri dönüş yaptı biri penaltıdan 2 tane attı Cardiff'e FA cup replayde. Hoşgeldi sefalar getirdi. Rosicky daha yok ortalarda.
Martin Taylor öküzü napıyor acaba?
Eduardo özetlemiş dün geceyi: It was the best day of my life

16 Şubat 2009 Pazartesi

Karışık Mp3

Alex çok büyük oyuncu. Kafayla attığı gol inanılmaz ve biliyoruz var böyle golleri. Ama yeter artık "Hagi ya da Alex yaz bilmemkaç'a gönder" bitsin. Hagi'den kötüdür demiyorum ona göre.

Şimdi Fenerbahçe 7 tane attı Güiza oynamadı Semih oynadı diye mi attı bu kadar? Bunun pratikte cevabı yok tabiki. Hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Ama sanki FB'Li futbolcular da Güiza yok biraz daha koşalım, laf sokmuş gibi mesaj vermiş gibi havası var mıydı acaba? Güiza gerçekten sevilmiyor mu? Biraz zararla da olsa elden çıkarmak en mantıklısı mı ne?

İddia ediyorum Baros'un pozisyonu penaltı. 2 ayağı havada herifin sol bacağına sağ elinle tokadı indir ondan sonra o darbeyle düşmesi mümkün değil diye telefonla bağlan. Düşer abicim düşer hem de nasıl düşer 2 ayağı havada insan. Vurduğun bacağı diğer bacağına çarpar çok da güzel düşer. Hakem görmemiştir, zor pozisyondur, haklıdır birşey demiyorum ama 25 yılımı bu oyuna verdim diyen Ahmet Çakar'a da gider yapasım var. Yıllarını verdin de oynayıp benzer pozisyonu yaşayıp mı verdin yoksa böyle artistlik yapa yapa hep yanlış kararlar vererek mi verdin? Anca Costacurta ile Ancelotti'nin arasından çıkıp kafayı vurdum diye espri yap sen. Bir insan nasıl bu kadar küstah olabilir? Rol yapsanda olmaz bu kadar.

Sunderland-Middlesbrough derbisini Milan-Inter'e tercih ederim. En azından televizyadan izleme açısından kesin tercih ederim. Ne bilim Inter'e zaten kılım. Milan da sevdiğim 2-3 oyuncu var. Sıkıcı top oynanıyor İtalya'da diye inandırmışım bir zamanlar kendimi, hala öyle olduğunu düşündüğüm için izleyemiyorum doğru düzgün. 2002-03 CL yarı finali çıldırmıştı beni ondan beri izlemiyorum yani. Bir de şuna dalayım: Manchester City Kaka olmayınca Ronaldinho'ya niye sarkmadı anlamadım. Formda Ronaldinho dünyanın en iyi futbolcusudur bence. Formda olması için de bir hava değişikliği lazım.

Evet Rudy Fernandez'e haksızlık yapıldı. Çok güzel, çok estetikti smaçları özellikle 2.cisi. Nate Robinson denen herifi bir elime geçirsem kemiklerini kırmaya çalışacağım. Gıcık insan diye birşey varsa . Ahmet Çakar Vs. Nate Robinson Celebrity death match. Aslında demekki sadece ben ve çevrem kıl oluyoruz adama gitti oylama ile kazandı sonuçta.
All star organizasyonu için bir tavsiye. Smaç yarışması kaldırılsın. Aklıma feci orijinal bir smaç geldi diyen varsa dilekçe doldurup başvuru yapsın. Jordan'a, Drexler'a, Dr'a göstersin smacını, onlar onay verirse katılabilsin. Yoksa ızdırap valla ona da bize de.
Seneye LeBron katılacakmış. İşte fırsat. LeBron bir tane potaya oturarak, bir de 3'lükten vursun. Haydi kardeşim bitti yok slam dunk contest anymore desin.

Wipeout güzel yarışma? Türkiye'ye özgü mü bilmiyorum ama düşen adam çok güldüğümüz için tutar gibi bu yarışma. Orhan Ayhan'a selam olsun. Bir de lakapları bulan arkadaşa helal olsun.

Efsane

Çok güzel görsel özeti Marca yapmış. E tabi onlar yapacak fotospor mu yapacağıdı? Şu sayıya en genç ulaşma rekorlarını Kobe kırıyor arkadan LeBron geliyor ya kesin kırmaya. Messi kalırsa sürekli Barca'da ancak o böyle bir rakama ulaşabilir. Raul işte o kadar efsanedir.

Beni küfür ettireceksiniz

rte: Şimdi sizleri şuradaki megaboard'dan tünelin açılışına davet ediyorum. Hep birlikte burayı izleyeceğiz. Ve buradan göreceğiz.
Görevli: Bağlantı yok efendim.
rte: Nasıl yok ya?
Görevli: Tünelle bağlantı yok efendim
rte: Niye yok olur mu öyle şey ya? Beni küfür ettireceksiniz.

rte Sinop'ta sinirlenip böyle bir cümle kuruyor. Kendisini intihar etmek gibi birşey heralde. Diyalog da komik hani.. Kemal Sunal - Halit Akçatepe

rte duyulmuyorumdur diye düşünüp kurdu o cümleyi. Pekala, iyice çileden çıkıp allah kitap peygamber küfür etseydi? Ama böyle sonunu getirmeli küfür yani. Al sana AKP yüzde 2,5 oy oranına düşerdi. Ucuz atlattı RTE. Tarihin en güçlü partilerinden biri 2 kelimeyle tarih olabilirdi.

Başka bir yerde de rte otobüsü oyuncak ve defer dağıtıyor. "Defter dağıtalım" fikri saçma "defter dağıtıyorlar hadi birbirimizi ezelim bu hiç kullanmayacağımız kırtasiye eşyası için" fikri daha da saçma. Defter ne la? Başbakansın defter dağıtıyorsun halkın birbirini eziyor. Bundan daha başarısızlık göstergesi bir sahne olabilir mi? Halkın aciz durumda resmen sen hala lagaluga.

Ayrıca yukarıdaki fotoğraf tikatimi sikti. Dizleri ağzına girecek tayyibin, yere oturtsaydınız sırık gibi adamı daha iyiymiş be!