5 Şubat 2009 Perşembe

MSG'nın havasında birşey var


New York bir umutla beklesin LeBron'u 2010 için. Ama 2 maçtır tarihe tanıklık ediyorlar. Gerçi kendi takımları posterde üzerinden smaç vurulan adam rolünde ama olsun. MSG bu kadar önemli ya bu bile süper his. Salonun özel istatistikleri var.

Önce Kobe 25 senelik Bernard King'e ait 60 sayılık salon rekorunu kırdı 61 ile.


Dün de LeBron şov yaptı. 2008 martta çok yaklaşmıştı ama bu sefer yaptı. 50 sayı, 10 asist 8 ribaund yapmıştı. 1975 Jabbar'dan sonra ilk kez bir oyuncu 50 atıp triple-double yapma başarısı gösterdi. 52-11-10. Yukarıda bahsettiğim 50-10-8'i kime karşı yapmıştı? MSG'de NewYork'a karşı tabiki de.

Bu olaya kendi açıklaması:"I never thought you could look at the box score and see somebody with 50 with a triple-double, but it's happened."

LeBron MSG'de 1'den çok kez 50 sayı atan 2. adam oldu. Kim 500 milyar ister 50 TL'lik ilk soru: LeBron'dan önce bunu başaran kimdi?

4 Şubat 2009 Çarşamba

Bak hala çekiyo

Ardayı yakan fotoğraflar! Yakan fotoğraflara gel. Ben de birşey zannettim. Bu adam sevgilisiyle oturamayacak mı? Sıcakta üstünü çıkartmayacak mı? Tamam Arda'ya sorsalardı fotoğrafı koymadan önce izin alma anlamında büyük ihtimal "ne gerek var koyma şimdi internete falan" derdi ama büyütülecek ne var bunda.

Arda'ya kızdığım tek nokta: Sen de mi kendi fotoğrafını çekiyorsun arkadaş, yapma, kıyma kendine.

3 Şubat 2009 Salı

140 Milyon Pound!

Hadi City'i araplar aldı, Tottenham'a noldu peki? Gitmek isteyen Berbatov'u 36 milyon pound'a sattık diye gaza geldiler heralde. Şu an 6 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyet ile 14.lük ama düşme potasının 1 puan üstü. Sezon sonunda ne olur? Seneye ilk 4 inşallah olur.


Vedran Corluka - 13,25 Mİlyon Pound



David Bentley 21,12 milyon Pound

Roman Pavlyuchenko - 16,70 milyon Pound



Huerelho Gomes - 8,64 milyon Pound
Luka Modric - 20,16 milyon Pound
Giovanni Dos Santos - 5,76 milyon Pound
Juande Ramos için Sevilla'ya 0,5 Milyon Pound
Ramos ve ekibine onları gönderirken tazminat olarak 2,5 milyon Pound



Redknapp'a yıllık 3 milyon Pound verebilmek için Portsmouth'a 5 milyon Pound

Wilson Palacios - 14,4 Milyon Pound
Pascal Chimbonda -3,07 milyon Pound



Jermain Defoe - 15,74 milyon Pound


Robbie Keane - 16,03 milyon Pound

Not: Futbolcu bonservis rakamlarının transfermarkt'tan aldım. Onların yalancısıyım.

1 Şubat 2009 Pazar

Nonda'nın golünü gören oldu mu?



Nonda dün çok güzel bir gol attı. Pilot kameradan öyle geldi bize. E ya tekrar görüntüleri? Bir tane kale içi kameradan bir tane diğer kale arkası zoom kameradan alakasız 2 görüş açısı. Nerde Kale arkası kamerası nerde bütün golü yakayabilen zoom. Adamın golü güme gitti. Dijital yayın nedir bilmiyorlar, haftada 5 maç yayınlamayı marifet ve cömertlik olarak görüyorlar ama maç özetinin en iyi yakalanması gereken anını yakalamıyorlar. Yurtlar turnuvasında 15 kişinin izlediği maçta takımın attığı golü bir tane el kamerasıyla daha iyi yakalayan arkadaşa selam olsun. Sana selam olmasın yayıncı kuruluş.

Ayrıca en al da at dercesine atılan pasta topu kaleye itekleyip tek başına gol sevinci yaşamaya giden forvetler ortalarda dolanırken, cezasahası dışından sert plaseyle köşeyi bulan golü attıktan sonra, hiç de asist olmayan pasa rağmen Sabri'yi göstererek gol sevincini onla paylaşan Nonda'ya da selam olsun.

Nadal ve araya kaçan donu şampiyon











Yine çok güzel maç oldu. Nadal insan değil. 2 günde 10 saatte yorulmasa bile sıkılır insan. Adama gıcıklığımın tek nedeni çok güçlü, çok enerjik, çok yorulmaz olması. Kıskanıyorum ulan.

Psikolojik yenilgisini kabullenmiş Federer. Son sette 4-1 iken pes etti gibi. Spiker de zaten o ara "kazanacağına inanmıyor gibi Federer" dedi.

Tek tek anlatmak mümkün değil. Böyle maçlar izlediğimiz için şanslıyız.

Federer çok fazla itiraz etti kararlarına yarısı haklı gibiydi ama yine de beni bile sinir etti biraz. Maçı ilk servis atamamakla kaybetti bence.

Nadal ise 4.5 saat boyunca araya kaçan donunu çekmedi mi illet oldum. Lan git Nike'a söyle araya kaçıyor bu bi çözüm bulun de, adamlar köpeğin olur 2 dakikada, mühendisleri tam mesai sana çalışır. 4.5 saatlik şölenin çekilmeyen tek unsuruydu.