27 Şubat 2009 Cuma

Kaçırdım

Hem de öyle böyle değil. Ameliyat günü "biz size birgün önce haber veririz" diye haber edilir mi? Hadi edilir Real Madrid-Liverpool maçında Benaoyun gol sevinci yaşarken saat 11:25'te arayıp yarın gelin, ameliyata kadar birşey yiyip içmeyin(su bile) denir mi? Onlar öyle derlerse "bira içtiysek sorun olur mu?" diye sorulur mu?

26 Şubat 2009 Perşembe

OKD

Uzun ismi Osteokondritis Dissekans. Out for several months. İşten, dışarıdan, hayattan daha çok zaman çalabileceğim bir müddet. Ama yattığım yerde. Hadi bana eyvallah.

23 Şubat 2009 Pazartesi

Skibbe'yi Taner gönderdi

Skibbe az önce gönderilmiş. Kağıt üzerinde çok kötü bir mağlubiyet. Göndermenin sırası mı değil mi bilmem. Şu ana kadarki sezonun en kritik maçından 3. gün önce hoca gönderilir mi? Futbolculara gaz olsun diye mi gönderilmiştir. Yine Cevat Güler şampiyon yapar mı? Hagi ilk seferinde sonsuz kredisinden hatırı sayılır miktarda tüketmemiş miydi?

Ama 3 büyükler her sezon birkaç defa böyle maç oynarlar. Rakibe 6-7 tane pozisyon verirler. Rakip 1 tane atar 2 tane atar. Forvetleri beceremez, topu içeri itemezler heyecandan mıdır artık başka birşey mi olmaz işte. Cumartesi günkü Gençler-Fenerbahçe maçı böyleydi. 10 pozisyondan birini değerlendirebildi Gençlerbirliği.

Dünkü maçta yukarıdaki adam farkı yarattı. Kaliteli bir adam olduğu belliydi üstüne bir de tam günündeydi dün. Her türlü golü attı. Vole, ayak içi, dışı, üstü. Sezonun ilk yarısında da Galatasaray'a attığı gol birinci sınıftı.
87'de Baros 3-3 yapsa geri kalan az sürede Galatasaray 4. golü de bulurdu kanımca. Skibbe de otururdu hala koltuğunda.
Ama hayat böyle değil işte. Olsa, molsa boş sözler.

Olur mu?


İlk maç Barca'yı sayma Ramos 9'da 9 yaptı. 2 hafta öncesine kadar fark sabit kalıyordu ama son 2 haftada 5 puan azaldı. Bu hafta Atletico deplasmanında Barcelona. Atletico-Barcelona işlerine gelen üzerinde anlaşırlar mı? Ya da düşmanımın düşmanı dostumdur İspanya'da da var mı?

Bu işin daha Bernabeu'su var. Yok başka gezegenin futbolu, yok 100 gol falan derken yani bu kadar çok konuşulduktan şampiyonluğu Real çalarsa efsane olur torunlara anlatılacak bir hikaye daha çıkar. Bu adam zaten efsane de bir de böyle bir şampiyonluk alırsa takım onun liderliğinde yıllar sürer bunun hikayesi.