18 Nisan 2009 Cumartesi

Altyapı oyuncuları daha çok kolbastı oynadı

Ne demek lan bu? Trabzonspor 2 - 0 Gençlerbirliği maçından sonraki Ntvspor haberinin son paragrafından bir cümle.
Adamlar dans etmedi diye tepki gösterilir mi arkadaş? Kulüp başkanına şikayet edilen şeye bak. Ondan sonra bu takım neden kendi sahasında strese giriyor, Ersun Yanal İstifa, Umut futbolcu değil...
Ayy taktık mı takıyor bu millet birşeylere. Kolbastı nerden çıktı, daha ne kadar sürecek bu manyaklık? Bedük'ten şüpheleniyoruz ailecene.

"Trabzonsporlu futbolcular maçın bitiminin ardından kolbastı oyunu oynamadan soyunma odasına gidince bordo-mavili taraftarlar, buna tepki gösterdi.
Taraftarlar, kulüp başkanı Sadri Şener'e takımı tekrar sahaya getirmesi çağrısında bulunurken bordo-mavili takım da kısa bir süre sonra sahaya çıktı.
Bordo-mavili oyuncuların yanında bulunan alt yapı oyuncuları daha çok kolbastı oynadı, takım daha sonra soyunma odasına gitti. Savunma oyuncusu Egemen de taraftarlara üçlü çektirdi."

16 Nisan 2009 Perşembe

Fikstür



Haftasonu derbide kırmızı kart oynamıştık. Kavgayı 90+3'e bıraktılar ama nasiplenidk sağolsunlar. Chelsea-Liverpool 7+ gol oynadık 19 ganyan bulduk, Barcelona üst olmadı kahrolduk. İddaaya dadandık yani. Bugün de fantaazi kupon yaptık götürüyorduk az kalsın. Bişeler dolanıyo başımızda ama hayırlısı işallah. Rapordan dolayı maaş yok, "tek dostum İddaa" tripleri napalım artık.

Neyse Arsenal Villareal'i rahat geçti. Önümüzdeki 1 ay içerisinde fikstürlerine dikkat çekmek istedim. Şimdi ilk olarak Premier'de 18 maçtır yenilmiyorlar ama 10 galibiyetleri var sadece. 3 beraberliği galibiyet yapsalar(ki arada 4 maçlık saçmasapan 0-0 serisi var) Liverpool ve Chelsea ile hemen aynı durumda olacaklar Manu'nun ensesinde.

18 Nisan Chelsea - Wembley'de FA Cup 1/2 Final
21 Nisan Liverpool- Deplasman - Lig
26 Nisan Middlesborough - İçerde - Lig
29 Nisan Manchester United - Deplasman CL 1/2 Final
2 Mayıs Portsmouth - Deplasman - Lig
5 Mayıs Manchester United - İçerde - CL 1/2 Final
10 Mayıs Chelsea - İçerde - Lig
16 Mayıs Manchester United - Deplasman - Lig

29 günde 8 maç. 3'ü Manu, 2'si Chelsea 1'i Liverpool. Sayısal olarak olmasa da zorlu fikstür diye buna denir heralde. Arshavin ilk geldiğinde ciğerlerim kopacak gibi oldu demişti. Allah yardımcıları olsun.