18 Temmuz 2008 Cuma

Milan Gurovic



Prokom Trefl Sopot bütçe daraltmaya gittiği için Gurovic'i serbest bırakmış. Benim çok sevdiğim bir oyuncudur saha içi performans olarak tabi. 32 yaşında ve 8-9 yıldır 15 sayı ortalama ile oynar. Kötü oynadığı maçta da en kritik yerde gider dipten 3lüğü sokar. 3 oynar 4 oynar. Partizan'da oynadığı zamanlarda ise Çetniklerin 2. Dünya savaşındaki lideri Draza Mihaliovic dövmesi olduğundan dolayı Hırvatistan'a alınmamış ve maçta forma giyememiş. Partizan taraftar grubu Grobari, Gurovic'e destek vermiş ta ki Kızılyıldız'a gidene kadar. 2007 Sırbistan playoffunda iki takım karşılaşınca önce büyük olaylar çıkmıştı. Tabiki bunlar çok sık gerçekleşen hadiseler bir tarafta Grobari bir tarafta Delije olunca.Transfer tavsiyesi ile bitireyim Efes'e yakışır Gurovic. Ne o öyle 2 senedir çeşit çeşit istikrarsız amerikalı doldurmuşlardı takımı. Bu ara çok uğraşmadım tabi ama koskoca Gurovic'in nette düzgün bir fotoğrafını bulamadım. Yukarıdaki foto Kızılyıldız zamanlarından.

Bryn Christopher

Şimdi motivasyonumuz Metallica'ya olsa da sağda solda genç yeteneklere denk geliyoruz. Radyoda birkaç kez dinlediğim Bryn Christopher 85 birmingham doğumlu old-school soul şarkıcısı ve şarkı yazarı. İlk single'ı "The Quest" 9 Haziran'da çıkmış. Çok geç yakaladık sayılmaz heralde. Albümün ismi "My World" Eylül 1'de çıkacak, burada da aynı tarih mi bilmiyorum. Müziği duyar duymaz bir Amy Winehouse şarkısı geliyormuş gibi hissediyoruz. Haksız da değiliz bu adam Amy'nin alt grupluğunu yapmış bir müddet, zaten kendisine de "male Amy Winehouse" nitelemesi yapılıyor. İngilizler de umudu kesmiş heralde Amy'den.

Single çok yeni albüm henüz piyasada olmadığı için kaynak sorunu çıkabiliyor. Şimdilik çöüzümü Myspace'de bulmuşlar. Youtube'mu geri verin.

17 Temmuz 2008 Perşembe

Metallica 27 Temmuz Countdown=10



Lineup yukarıdaki gibi olmayacak




ASY bu kadar kalabalık olmayacak



James yaşlanmış olacak


Ama illaki gaz olacak



28th September 1991
Harvester of Sorrow
Moscow

Temmuz Haftasonlar #2: Çıralı & Olimpos



Optimist Evi
Sadece yemek yedik biz orda ama sadece demek ayıp olur. Geçen haftanın reklamını yapmıştık bu haftanınkini yapmazsak ayıp olur. Hasan bey ve Gülay hanıma sabırları için teşekkürler. Hizmet bu kadar sınırsız olup, bu kadar çok çeşit olup hepsi mi birbirinden lezzetli olur? Ben bile bir tane kulp bulamıyorum.

Sabah Körü ve Huzur
Çıralı'dan Olimpos'a bakış

Sadece Huzur
Olimpos'tan Çıralı tarafına bakış
Sınırsız Alkol ve Hande Yener'e bile Dans
Bull Bar

Daha güzel fotolar geldikçe koyulacaktır şüphesiz (rte oldum, şüphesiz falan) ancak daha uzun sürmesine rağmen veya bağlı olarak beklendiği gibi bir önceki gibi tat vermedi.

Olympic Qualifying Tournament #1

Kıta federasyonlarından Angola, abd, Arjantin, İran, Rusya, Litvanya, Avustralya, son dünya şampiyonu İspanya, ev sahibi Çin Pekin'deki Olimpiyatlar'a gitmeye hak kazanan erkek basketbol takımlarıydılar. Geri kalan 3 bilet için eleme maçları geçen hafta başladı Atina'da. 3 takımlı 4 gruptan ilk 2'ler çıktı. Cape Verde, Lübnan, Kore ve Kamerun gezdikleri gibi gittiler. Şimdi adam akıllı maçlar başlayacak. Şimdi işler ciddileşmeye başlayacak. Çeyrek final eşleşmeleri yarın başlıyor. Yarı final galipleri ve yarı final mağluplarının galibi 3 takım Pekin'e gidecek. Hırvatistan iyi görünmüş gider gibi ama izleyemedim, Yunanistan gider, Brezilya çok güçsüz geldi bana(Yunanistan dolayı mı acaba), Porto Riko yine çok savruk. Diğer giden de Almanya Slovenya galibi olur? Ne attım ama. Ntvspor veriyor bu arada maçları. Program şöyle:

Hırvatistan - Kanada

Slovenya - Porto Riko

Almanya - Brezilya

Yunanistan - Yeni Zellanda

Şimdiye kadarki en çok konuşulan olay Chris Kaman'ın Alman millisi olması ve gerçekten de ne kadar ileri çıkartabileceği Nowitzki takımını. Takım oyucusu,kaprissiz bir yıldız edindi böylelikle Almanya ve ilk 2 maç performansına bakarsak uyum sorunu falan hikaye. Cape Verde ölçü değil değil tabi de NZL maçında oldukça iyiydi.

Bir de bu aşağıdaki adam bir turnuva mı kötü oynamaz be kardeşim dedim, bir maç bile kötü oynamıyor ki cevabını haklı olarak aldım. İzlemesi en keyiflisi oyuncu budur, Kobe'yi ayrı tutuyorum.

16 Temmuz 2008 Çarşamba

Transferler #2: Hadi Bakalım

Juve, Xabi Alonso transferi uzayınca sıkıldı sanırsam. Çok sevdiğim Christian Poulsen Juventus'a gitti. Belki biraz fazla pisliktir ama sonuna kadar mücadele eder.
Guiza Fenerbahçe'ye geldi, çok yazıldı,çizildi söyleyecek birşey yok. 5 büyük ligin birinin son gol kralı bu adam sonuçta. Ancak alacak takım Fenerbahçe olunca Mallorca tok satıcı gibi davrandı. Fenerbahçe bence gereksizce savurdu bu kadar parayı. Şöyle bir kıyaslama yapalım hemen, Milan'a giden Ronaldinho'nunkinden fazla bonservis ödendi. Ronaldinho yıllık 6.5, Güiza 4 milyon Euro alacakmış. Güiza'nın da gelmiş olsa Ronaldinho'nun da 4 sene kalacaklarını zanetmiyorum. Ben olsam şöyle yapardım falan demiyorum tabiki.

Ben olsam Peter Crouch'u alır gelirdim. Yalnız tabi İngiliz oyuncuları yurt dışına çıkarmak çok zor iş. Crouch 14 milyon euro bedelle Portsmouth'a gitti.

Alexander Hleb, Barcelona'ya gitti 15 milyon Euro bonservisle. Steve Bruce Olivier Kapo'yu bir kez daha aldı. Juventus'tan Birmingham'a 5 milyona getirmişti, şimdi Wigan'a 6'ya mal oldu.
Robbie Fowler'dan güzel haber geldi inşallah devamı da gelir. Cardiff'in maç başına teklifini kabul etmemiş ( Cardiff de haklı aslında, Fowler Galler'e gittiğinden beri sadece 16 maça çıktı), Blackburn Rovers ile Almanya'daki sezon öncesi kampa katılmış. Fowler bırakmadan şöyle Premier'de bir kez daha izlersek hiç fena olmaz.

Fotoğraflara noluyo lan?

15 Temmuz 2008 Salı

Stormbringer



Comin' out of nowhere
Drivin' like rain
Stormbringer dance
On the thunder again
Dark cloud gathering
Breaking the day
No point running
'Cause it's coming your way

Ride the rainbow
Crack the sky
Stormbringer coming
Time to die
Got to keep running
Stormbringer coming
He's got nothing you need
He's gonna make you bleed

Rainbow shaker
On a stallion twister
Bareback rider
On the eye of the sky
Stormbringer coming down
Meaning to stay
Thunder and lightning
Heading your way

Ride the rainbow
Crack the sky
Stormbringer coming
Time to die
Got to keep running
Stormbringer coming
He's got nothing you need
He's gonna make you bleed

Coming out of nowhere
Drivin' like a-rain
Stormbringer dance
On the thunder again
Dark cloud gathering
Breaking the day
No point running
'Cause it's coming your way

Ritchie Blackmore, David Coverdale
Stormbringer (1974)
Deep Purple