14 Nisan 2008 Pazartesi

Liverpool 3-1 Blakburn Rovers

Kollarda siyah bantlar. Anfield'da 1 dakikalık tam anlamıyla sessizlik.
Hillsborough'nun 19. yıldönümü. 15 Nisan 1989'da FA Cup yarıfinalinde Liverpool Notingham Forest maçında 96 kişi hayatını kaybetmişti.Sonra Taylor Raporu, Margaret Thatcher falan.

Önemli maçtı birçok açıdan. Liverpool kaynıyor. Amerikalı başkanlar genel menajer Rick Parry (yukarıda solda) yüzünden birbirine düştü. Hicks kovmaya kalktı, Gillet öyle şey olmaz dedi. Eski başkan David Moores(yukarıda sağda) allah belamı verseydi de satmasaydım klubü der gibi. Ayıp oluyor diyor sadece şimdilik. Gerrard içinizde halledin dışarı yansıtmayın diyor. Benitez dikkatimiz dağılıyor oturun anlaşın çözün problemleri diyor.


Santrayı izledim,gittim, bir de 60. dakikada açtım. Gerrard kilidi az önce açmış, ondan sonra ezdiler Rovers'ı. Feci hırslı oynadılar.Gerrard'ın ligdeki toplam 300. maçıydı, bu sezonki 21. golünü attı. Torres 30'u buldu. Gerçekten çok iyi anlaşıyorlar, fark yaratıyorlar.

1 yorum:

alper dedi ki...

Liverpool da Torres v,e Gerard tek kelimeyle muhteşemler....ikiside oyun sırasında birbirlerinin ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar....yıllardır, gerard a TORRES gibi bir forvet lazımdı, TORRES e de Gerard gibi bir pasör, yıllardır kavuşamayan iki sevgili gibi, anlaşılan o ki; Liverpool gelecek sene çok can yakacak...