14 Nisan 2008 Pazartesi

Man Utd 2-1 Arsenal



İki takımlı bir yarışa döndük 4 hafta kala. Chelsea bugün Wigan ile oynuyor içerde. 26 Nisan Chelsea-United. Arsenal, Chelsea karşısında da öne geçmişti yine aynı skorla yenildi. Eduardo Da Silva'yı kaybettikleri Birmingham maçı lanet gibi çöktü sonrasına.1 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet. O maçtada 90'da yiyip berabere kalmışlardı zaten.
20 yaşındaki Alex Song başladı maça. Song'un gollerde hatası yoktu ama tehlikelerde başroldeydi. Yani "güven vermedi". Arsenal hızlı başladı baskı kurdu, kaçırdı 1-2 tane ama ilk yarının adamı Jens Lehmann'dı. Ronney'nin 2 topunu çıkardı. 2. yarı golü buldular, sonra "talihsiz" bir penaltı. Başları çok yandı bu sene penaltılardan. Haksızdı demiyorum tabii.
Van Persie hazır değil, 75 dakika nasıl dayandı Wenger anlamadım. Walcott girdi, aldığı her topla dripling yapmaya çalıştı. gençlik bu olsa gerek.



United'ın 2. golünde baraj Ronaldo vurur diye düşündü sıçramadı, Hargreaves çaktı sol alt köşeye.



Ronaldo uzatmada topu köşeye götürüp yeteneklerini sergiledi ama bence terbiyesizlikten başka birşey değil. Hoyte da kendince cevap verdi ona yukarıdaki karede.
Arsenal 3. kez üstüste kupasız kapatıyor sezonu

Hiç yorum yok: