13 Nisan 2008 Pazar

Uleb Cup - 1/8 Finals Torino



2 Türk, 3 İspanyol,2 Rus,1 Polonya takımı vardı son 8'de.Yukarıdaki maçla başladı 1/8 Final Torinoda. 14 farklı ülkeden 250 gazeteci akredite olmuş, ne demekse. Böyle bir organizasyonda 2 türk takımının çeyrek finalde karşılaşması futbolda olsa, kıyamet kopardı. Beşiktaş ve Galatasaraylı basketbolseverler kurtlar vadisi'ne tercih etmişler midir bu maçı?Valla bu ilgiye göre çok başarılıyız bence basketbolda.
Bugün de Yarı finaller oynandı Galatasaray DKV Juventut'a yine iyi dayandı.Robert Hite, finale çıkarabilse takımı MVP olabilirdi. DKV çok ekstra bir takım. Rubio'dan dolayı bir sempatiye sahipler zaten. 1994'te İstanbul'da kazanmışlardı, 2 kardeş vardı o takımda hayal meyal hatırlıyorum.



Rudy Fernandez de Ulebcup'a fazla gelir oldu. O kadar özelliğin üstüne her maç alley-hoop bitiren beyaz guard mı olur arkadaş.
MVP de olur zaten. Seneye gidecek NBA'e Sergio Rodriguez'in yanına.



Diğer yarı finalde sürpriz oldu diyebilirim. Akasyavu, Dynamo Moskova'yı yenerken 36'lık Arriel McDonald sırtladı takımı.Önceki turdaki Unics Kazan maçında'da çok iyiydi.Fotoğrafta'da Billups'a benzemiş.Gasol da çok faydalı.

İspanyol finali yarın 19.30'da. Bakınız 2006-2007 UEFA finali.

Hiç yorum yok: