29 Kasım 2008 Cumartesi

Gidiyor

Yazmıştım ama atıp tutmuşum. Yok Shearer Geliyor falan demiştim. Noldu? Kinnear sezon sonuna kadar kalacak kulüpte.



Ama bu sefer kesin tutturacam. Roy Keane gidiyor. Sezon sonunda kontratı bitecek. Ayrılabileceğini söylemiş. Takım sıçışlarda. Sadece Cisse oynuyor. Şu an da Stadium of Light'ta Bolton'a 3-1 yeniliyorlar. Bu sene hiç 90 dakika izlemedim ama geçen senye göre konuşuyorum:Premier'in en sıkıcı topunu oynayan takımdı bence.

12 Kasım'da takımı yakacak oyuncu Diouf olur demişim. Ne yapıyor ne ediyor ondan da haberim yok? Bence yakıyordur ama. Şimdi 2. yarı 3 tane sallar Bolton'u yenerler.(Yok yok sakin 1-4 olmuş) Zaten tam bir kendine güzensiz gibi herife bok attıktan sonra yan çizmişim şu postun en altında.

Ne zevkli iş miş bu? "yok o geliyor bu gidiyor, şunun ipi çekildi, büyük operasyon" falan diye atıp tutmak. Kızmayacam Fotospor' a falan bundan sonra. Hem çok zevkli iş, hem para kazanıyorlardır heralde. Daha ne? Ben "işte sıkılırsın, sıkıldığın için de para verirler, sıkılmayacak olsan niye para versinler" ekolünden geldiğim için değişik geldi bana.



Hadi bakalım!!!İlk sayfaya gel. Gafayı yimişler vallah billah.

3 yorum:

Alfredo dedi ki...

hocam "Sadece Cisse oynuyor" demişsin bence yanılıyosun.Kieran Richards'ın performansı gözardı edilemez çünkü.

giggle loop dedi ki...

Hocam yok sadece Cisse oynuyor derken kısalttım olayı. Yoksa Sunderland'a bir kıllığım falan yok Chopra olsun, Reid olsun, hem iyi oynuyorlar hem de çok severim. Richardson candır canandır. Sevdiğimden üzülüyorum yoksa niye yazayım.Keane hayranuıyımdır ayrıyeten ama sanki olmayacakmış gibime geliyor.

Adsız dedi ki...

Hello, this weekend is fastidious for me, because this point
in time i am reading this fantastic informative post here at my house.


Feel free to surf to my homepage overnight payday loans