24 Kasım 2008 Pazartesi

Hep beraber Ankara'da

3 İstanbul takımının 2si futbol biri basket takımı haftasonu hem de aynı gün içinde Ankara'daydı. İlk defa böyle yaşanıyor böyle birşey, son 7 senedir olmuyordu en zından..

Cumartesi saat 3'te başlayan maçta hakemi arama skandalı başrol oyuncusu Cemal Aydın istifaya davet ediliyor. Anakaragüçlüler Fenerbahçelilerle maçtan önce anlaşmış, 4 dakika bağırmayın biz bağıralım protesto edelim başkanı demişler. Fenerbahçeliler de anlayışla karşılamış.

Aynı gün aynı saatte Beşiktaş Fenerbahçe taraftarlarından 200 metre uzakta Türk Telekom ile mücadeleye başladı. Maçın daha kolay geçmesi bekleniyordu ama sonuçta favori Telekom kazanmış. Maçtan önce Eski Telekom oyuncuları Haluk, Muratcan ve Adem'e çiçek verilmiş. Cevher de yancı olmuş onlara ya da benim bilgim yok Cevher-Telekom ilişkisi hakkında. Ankaragücü-Fenerbahçe maçı olmasaydı aynı saatte o maç olaysız biter miydi? Yetkililer aynı saate alarak iyi mi etmişler yoksa AG-Telekom ortak taraftarının özgürlüğünü mü kısıtlamak acaba bu?


Yetmedi aynı gün saat 19.00'da Yenikent Asaş'ta Ankaraspor - Galatasaray vardı. Cumhurbaşkanı bile üşenmemiş ben üşendim valla gitmeye, tee dağ başına. Gündüz ki maçlara gittim mi ona da hayır? Serde tembellik var, oturduk olduğumuz yerde.
Anti-Bizans tayfası için yoğun birgün dü yani Cumartesi? Tam mesai çalşıanlar vardır eminim. Gerçi Anti-Bizans'a Belediyespor da en az bizans kadar antipatik geliyor. Aman bilmiyorum işte herkes burdaydı haftasonu, amcamlar, dayımlar falan filan.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hi, I do believe this is an excellent blog. I stumbledupon
it ;) I may revisit once again since I book-marked it. Money
and freedom is the greatest way to change, may you be
rich and continue to guide others.

Feel free to visit my homepage: how do payday loans work
Also see my web site: continue reading