26 Kasım 2008 Çarşamba

FB 1 - 2 Porto



Geçen senenin CL çeyrek finalistinin kadrosu bu olmamalı öncelikle. Zayıflık görüyorum diğerlerine kıyasla bu 11'de. Zaten maç öncesi FB'li arkadaşımın "Selçuk'un yerine Maldonado oynarsa kesin kaybederiz" demesinden anlaşılıyor herşey. Bu takımın taraftarı günahları kadar sevmedikleri Selçuk'un alternatifi yok diye korkuyor resmen.



Bu kadar kondisyonla azcık zeka birleşse çok daha farklı şeyler olabilir bence. Maç seçmesi ayrı konu ama Uğur Boral takımı geride olduğu zaman yaptığı faulleri hakemin vermeyeceğini sanıyor hala. Taraftar psikolijisidir bu, yapmayın. Taraftar deplasman takımı 1-0 öndeyken hakemin Lisandro'nun elle alıp almadığını tam görmese bile düdük çalmasını, iptal etmesini bekler, ama taraftardır 0, kazancı yoktur, karşılıksız seviyordur çünkü ayrıca objektiflik hak getire. Ayrıca hakemin 2. golü verdikten sonra içinde kalan -kısa süreli de olsa- eyyamcılığının göstergesi Fernando'ya çıkarttığı sarı kart.



Gökhan Gönül hakettiği ayrıcalığı gördü maç sonunda. Gökhan Gönül Oley çok anlamlıydı. Fenerbahçe taraftarına helal olsun.

Hiç yorum yok: