23 Ekim 2008 Perşembe

FC Basel 0 - 5 FC Barcelona: Gecesi zehir oldu adamın



Roger Federer St. Jakob Park'ta maçı izleyebilir dedik, izlediğini gördük yanında Miroslava, boynunda atkı. Sonra fotoğrafını bulalım dedik google'dan yukarıdaki gibi basitçe aratınca karşımıza ilk çıkan bahsi geçen post, ikinci çıkan geçen haftasonu Middlesborough Chelsea maçındaki 0-5'lik sonuca ilişkin yazdığımız post oldu. Tesadüfün böylesi.



Dün Aceto yazmıştı CL'de bile takımlar arasındaki güç dengesi çok açıldı diye. Gerçekten de öyle, CM 3'ün süper kalecisiydi Franco Costanzo, transfer ederdin 15 sene kaleci sorunun olmazdı. Yazık değil mi bu adama? 5'ten sonra panikten iyice saçmaladı ama neyse 5'te bıraktı Barcelona.



Yukarıdaki fotoda güzel olmuş, vicdansız Hleb kanada yönlendirim oradan bir tane daha çakalım der gibiyken suratı şekilden şekile girmiş.



0-5 iken Krkiç karşı karşıya, son adamı dalga geçer gibi çalımladıktan sonra, bir de ayağını topun altına sokup atmaya çalıştı. Bir de utanmadan yaptığı vuruşun sonucunu beklerken köşeye doğru koşup sevinmeye yeltenir gibiydi. (Gerçi sonra "direkten dönecek tamamlamaya gidiyim" koşusu gibime geldi, öyleyse helal olsun) Neyse diyeceğim Basel'in hocası olacam bu ciddiyetsizlik ve terbiyesizliğinden dolayı sahaya girerim Krkiç'in suratına tokadı yapıştırırım. Ayıp yani. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.

Maçı izlerken asıl verdiğimiz karar ise şu: Dakika 48 ve 0-5 mi oldu? Hakem Basel'in hocasına gidecek, istersen bitireyim diye soracak? Averajdı falan demeyin, averajı mı kalmış allasen,biraz da saygı, insanlığa hizmet,mağdurun mağduriyetini hafifletme lütfen. Kararı hoca verecek ve tabiki bitir diyecek.


Hiç yorum yok: