18 Ekim 2008 Cumartesi

Futbol'a Dönüş???

M'borough 0 - 5 Chelsea. 0-5 nasıl bir sonuçtur, üzerine konuşmamak lazım bile ama Steve Claridge'in söylediğine göre Borough çok da kötü değildi Chelsea "amazing style of play" dedi. Vallaha onun yalancısıyım,izlemedim henüz. Arsenal Everton'ı, Liverpool Wigan'ı geriden gelip yendi. Wigan'ın 2 golü Amr Zaki atmış. Bu adama noluyor Mısır'dan geldi,adını sanını şahsen duymadık, gol kralı olacak gibi sanki. Liverpool'un comeback'lerinde son sözü 85-90 arası hep Kuyt söylüyor gibime geliyor. Son topu onun eline verirdim basket takımım olsa.

Peki bu diğer maçlardaki skorlar ne arkadaş?

Villa 0 - 0 Portsmouth
Bolton 0 - 0 Blackburn
Fulham 0 - 0 Sunderland

Ne bu şimdi yakıştı mı premier lige?

Bremen - Dortmund maçının son yarım saatini izledim, tam drama. Böyle bir maç ligin ikinci yarısında bir de haftasonu olacaktı, best match ever gibi birşey olurdu heralde.

Hoffenheim deplasmanda Hannover'i 5'lemiş bu sefer. Ibiseviç, Salihoviç derken adamlar 7 maçta 16 puan ve liderler.Hocası kim lan bu takımın? Araştırmak lazım. Bayern hele şükür kazanmış 3 maç sonra.

Neyse Premier ve Bundesliga böyle bu haftalık. Sayıyorum 7 posttur futbolsuz konular işlemişim alakasız alakasız. Birazdan bir tane, yarın bir tane en babasından 2 derbi futbola döndürür bizi ya da döndürmez ne yapalım? (Bu ara yarınki SuperClassico öncesi belgeseli bugünden de verdiler, fena değil hatta güzel. Aynı yapımdan çıktığı belli olan GS-FB belgeseline oranla daha çok beğendim. Arjantin'li olmadığımdandır herhalde)

Her hobi birgün yalnız bırakılacaktır. Yok yok döndürür, döndürsün yaa. İzmit İsmetPaşa stadındayız, Taner'in golüyle ev sahibi Kocaelispor 1-0 öne geçiyor Fenerbahçe karşınında. Kazanlar kaynasın.

Fotoğrafsız olsun mu bu post? Ya da sonra ekleriz, baştan savma olmasın.

Hiç yorum yok: