22 Ekim 2008 Çarşamba

Federer - St. Jakob Park - Henry


Roger Federer Basel'deki Davidoff Indoors turbuvasında dün 3 sette geçti Bobby Reynolds'u. Açıkçası çok da güzel maç değildi.

Federer'in bugün maçı yok ve bugün akşamı geçirmek için çok güzel bir planı vardır sanırsam. Federer'in takımı Basel'e Barcelona geliyor. Federer'in epey bir futbol manyağı ve Henry ile de yakın arkadaş olduğunu biliyoruz.


St. Jakob Park çok sevdiğim bir stat nedense. Kutu gibi her tarafı kapalı stat seviyoruz işte. Neyse, maçı CNNTürk canlı veriyor, maç öncesi görüntülerde formalı atkılı çığırtkan Federer görme şansımız var sanki. Henry de bu aralar kenarda oturuyor zaten hatunlarla, kadro da olmayıp Basel'e gelsin, tribüne çıksın, bu seferlik Roger ve Miroslava ile beraber izlesinler.

Federer ve Nadal bu akşam aynı temenni de olacaklardır. Anti-Barcelona. Real dün kaybetti, Nadal bugün biraz Basel biraz Liverpool'ludur, Federer'in de alttaki fotoğrafı da var.

Heh tabi tabi ülke puanını unuttum, Barcelona'yı ve Atletico'yu destekleyecektir Nadal. Öyle şey olur mu? Ülke puanı ne saçma sevmiyor bunlar birbirini işte, bir de İspanya'nın puanı baya yüksektir sanki, Atletico'dan gelecek 3-5 puanın hesabını yapmıyorlardır heralde.

Hiç yorum yok: