5 Eylül 2008 Cuma

Ashley not so Wise


Kevin Keegan istifadan başka seçeneğim yoktu diyor. Taraftar efsanenin gidişine isyanda. Kulüp sahibi Mike Ashley'nin kararı bu. Futbol direktörü Dennis Wise ile beraber taraftarın gazabına uğramış durumdalar. Diğer hafta Hull City ile oynayacakları maça gitmeyerek tepkilerini göstereceklermiş. Bakalım ne kadar kapsamlı olacak.

Tottenham'da yardımcı hoca Gus Poyet ile Dennis Wise ortaklığı deniyordu yeni menajer pozisyonu için ama artık David Moyes ve Didier Deschamps isimleri ağırlık kazanmış. Moyes bence gitmez. Büyü var Newcastle'ın üzerinde, gidip kendi başını da belaya sokmasın. Wise Chelsea'den takım arkadaşını getirir gibi.

İlk yolcu Alan Curcishley olmuştu. Anton Ferdinand da Sunderland'a giderayak kulüp yönetimine sallamıştı. "Yine oyuncu yetiştirip satan kulüp kimliğine büründü Westham, başka da birşey değil." demişti. Artık bir söylenti mi medya baskısı mı taraftar isteği mi Slaven Bilic Upton Park'a geri dönecek deniyor. Slaven Bilic yok dönemeyeceğim demiş ama belli olmaz. İsmi geçen diğer biri Gianfranco Zola.

Bana da Roberto Mancini'ye iş çıkacak gibi geliyor. Boşta bir de Premier kurdu Sam Allerdyce var. Hadi bakalım hayırlısı.

Son olarak Arsenal Appiah'ı alacak gibi görünüyor. Madem oynayacak durumda adam Fenerbahçe hangi akla hizmet böyle hareketler yapıyor aklım hafsalam almıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Thanks very nice blog!

Have a look at my web page - very cool article