4 Eylül 2008 Perşembe

Transferler Son: Premier Lig

Öncelikle ne zamandır söylemeyeyim diyorum ama bir adam her pozunda böyle çıktığı için dayanamıyorum. Berbatov dümbük gibi mi ne? Sonunda muradına erdi. 30 milyon pound
Tottenham transferin ilk yıldızıydı. Berbatov'u da çok güzel paraya satınca keyifleri yerine gelmiştir. Pavlychenko bence çok da güzel dolduracak Berbatov'un yerini.

Üstüne bir de Vedran Corluka'yı aldılar.İyice güzel kapattılar transferi. City defans oyuncusu kalitesizliğine kurban giderse bu transferin payı büyüktür demektir.


Şimdi transferin son ve asıl yıldız takımı City. Tottenhamdan "steal the stage" resmen. Phillipps geri döndü yuvaya. İlk maçta da 2 tane gol attı o gazla.




Gerçek bir g.tünde patlama hikayesi. Chelsea Robinho formasının ticaretine bile başlamıştı.

Araplar devreye girince Robinho Ada'ya gitme muradına erdi,Chelsea de Chelsea diye zırlıyordu ama yukarıdaki pozu sırıtarak vermekten çekinmedi. Karaktersiz. Gerçi yıllık 6 milyon verseler ben de sırıtırım istedikleri gibi. Çok fena ama itiraf işte napiyim.

Everton taraftarları da Moyes de transfer yapamadık güçlenemedik diye iç geçiriyorlardı önce Louis Saha'yı sonra, Liverpool'u zorlayan şimdi de kendileriyle eşleşen Standard Liege'in genç ismi Marouane Fellaini 'yi aldılar. Bence biraz göz boyama ve transfer penceresinin sonları paniğiyle çok para bayıldılar.15 milyon Pound.

Başka neler olmuş. Liverpool Espanyôl'dan Albert Riera'yı aldı, Steve Finnan İspanya'ya gitti. En son oralara giden irlandalı bek Ian Harte'tı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada Harte serbestmiş,duyurulur ama kime,neyse işte. Quaresma ikinci kez büyük transfer yaptı. Şansını bu sefer İtalya'da deneyecek. İstikrarlı olamayan bir oyuncu,ya s.çış ya maçın adamı. Tam takımına gitti, karakterine göre.

Hadi bakalım hayırlısı,kadrolar şekillendi, mücadele başlasın.

Hiç yorum yok: