15 Ağustos 2008 Cuma

Erkekler 100 metre



Elemeler bugün yapıldı. 3 favori Husain Bolt, Tyson Gay ve Asafa Powell çok rahat yarıfinale kalmışlar. İlk yarı final 15.05'te tsi ile. İkincisi hemen arkasından. Final ise 17.30'da. Bu üç ismin yanyana koşacağı finalden ben rekor beklerim arkadaş. Başka kimler var? 31'lik Darvis Patton var, 30'luk Francis Obikwelu var. Nispeten gençlerden Derrick Atkins var, Walter Dicks var. Yine Jamaika, Amerika, Bahama, Trinidad, Hollanda Antilleri, StKitts gibi alakasız, sadece 100 metre yarışında beraber anılabilecek ülkelerden sporcular var. Bu karayiplerde var birşeyler ama çözemedim daha.

2 yorum:

lyktm dedi ki...

usain bolt bugün öyle bi yarış çıkardı ki yarın 9.65 falan koşabilir. 9.92'yi ilk 30 m.'den sonra sağına soluna bakınarak elini kolunu sallaya sallaya koştu. asafa powell 10.02 için kıçını yırttı. çok acayip bi derece bekliyorum ben yarın.

Adsız dedi ki...

Karen millen send machine shop provides you with high-class trait evening dresses. Karen millen outlet dresses www.karen--millenoutlet.com are in vogue disarrange sale upward of the epoch exchange for the [url=http://www.karen--millenoutlet.com/]Karen millen outlet[/url] exquisite workmanship. Hint at on!