2 Temmuz 2008 Çarşamba

Transferler #1: Noluyoruz Lan?

De Rossi Roma ile sözleşme yenilemiş. Sevmem bu adamı, 2006'da Brian McBride'a bilerek dirsek attığında bitmiştir gözümde. Eyvallah iyi oyuncudur. 4 yıllık 31 milyon euro alacakmış. Bu ne peki? Ne lan bu NBA'mi oldu?Hani bu takım finansal açıdan berbattı?Ya da Soros Roma'yı aldı haberimiz yok.


Deco'da Chelsea'ye gitti. 1o milyon Barca'ya, yıllığı 6 milyondan 12 milyon Deco'ya ödeyecek Chelsea. Rakamlar çıldırmış olmalı.



Aragones yıllığı 4 milyondan imzalamış. Geri çevrilemez bir teklif demiş. E heralde geri çevrilemez. Aksi olsa gelmezsin zaten buraya.


Bonservisler düşüyor, yeni transfer kurallarında dolayı oyuncuların alacağı para uçuyor.C. Ronaldo Madrid'e gidecek gibiyken yıllık 10 milyon Euro'yu duyduğumda piyasa yine çıldırdı demiştim. De Rossi o kadar alıyorsa Ronaldo 20'yi hakediyor.


Tottenham garibim de hala bonservisiyle alıyor adamları. Geçen sene Darren Bent'e inanılmaz bir para bayılmışlardı, bu sene Geovanni Dos Santos ve Luka Modric'e bayıldılar toplamda bir o kadar daha. Neyse Luka şov yapsın bari de onlarda sevinsin bizim de yüzümüz olsun.

Hiç yorum yok: