28 Mayıs 2008 Çarşamba

Euro 2008 Türkiye Kadrosu


Hangi 3 oyuncu çıkarılsın diye hemen her internet sitesi anket açtı. Böyle ayıp başka ülkelerde de oluyor mu bilmiyorum. 27 kişiden Gökhan Gönül yetişemeyeceği anlaşılınca çıkarıldı. diğer 3 isim Halil Altıntop, Yıldıray ve İbrahim Kaş çıkarıldı. İbrahim Kaş çıkarılınca Hamit ve Sabri'ye kaldı sağbek görevi. Yıldıray da en iyi top saklayan adamlardan biri, o boyla nasıl yaptığını bir türlü anlayamasam da. Terim eleme maçlarında sakatlıktan dolayı çok az oynayabildiğini belirttikten sonra "kafamdaki ilk 11'e Yıldıray'ı yerleştiremiyordum ve kenardan gelince psikolojisinin ilk 11'de oynuyormuş gibi tam olmayacağını düşündüm" demiş açıklamasında. Ama Halil'in çıkarılması bence olmamış. Pivot santrafor olayına girmiyorum zaten değil. Ümit Karan'ın olmadığı forvet hattında olması gerekirdi. Mevlut çok genç, tanıdık değil ve çok kolay harcanabilir gibi.4-3-3'ü kenarlardan orta saha orijinli Tuncay, Arda Gökdeniz gibi isimlerle forvet hattını kurmayı düşünüyor. Ama Nihat'ın performansını azaltacak bir uygulama bu.

Goalkeepers: Volkan Demirel (Fenerbahçe SK), Rüştü Reçber (Beşiktaş JK), Tolga Zengin (Trabzonspor)


Defenders: Sabri Sarıoğlu (Galatasaray AS), Gökhan Zan (Beşiktaş JK), Emre Aşık (Galatasaray AS), Servet Çetin (Galatasaray AS), Hakan Balta (Galatasaray AS), Uğur Boral (Fenerbahçe SK), Emre Güngör (Galatasaray AS)


Midfielders: Mehmet Aurélio (Fenerbahçe SK), Mehmet Topal (Galatasaray AS), Emre Belözoglu (Newcastle United FC), Tümer Metin (Larissa FC), Hamit Altıntop (FC Bayern München), Ayhan Akman (Galatasaray AŞ), Arda Turan (Galatasaray AS), Tuncay Sanlı (Middlesbrough FC), Kazım Kazım (Fenerbahçe SK), Gökdeniz Karadeniz (FC Rubin Kazan)


Forwards: Nihat Kahveci (Villarreal CF), Semih Şentürk (Fenerbahçe SK), Mevlüt Erding (FC Sochaux-Montbéliard).

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gooooooooooLL