29 Mayıs 2008 Perşembe

Euro 2008 Hırvatistan Kadrosu

Her turnuvada olurdu da bu turnuva başka bir güzel Hırvatistan. Forma güzelliği, orjinalliği konusunda halen rakibi yok. CM tabiriyle AMRLC dolu bu takım. Aşağıdaki Muhtemel 11'i tamamen keyfi yaparken bile zorlandım,Mladen Petric'i koyamadım 11'e. Slaven Bilic'in işi çok zor. Bu Hırvat takımı burda olsa kafayı yerdik şu oynatılmaz mı, bu sağ açık oynar mı diye.

Yukarıdaki maçta Steve McLaren eline almıştı şemsiyeyi. Hırvatistan Rusya'nın gelmesine karar vermişti.

Aşağıda ise hemen herkese göre turnuvanın yıldızı olacak Luka Modric var. Bu takımda hala Suker olsa keşke diyesim geliyor. Hatta bu takım premier lige girsin bütün sezon izleyelim diye de abartıyorum. Hüsran olursa Bilic'e patlar bana değil.

Goalkeepers: Stipe Pletikosa (Spartak Moscow), Vedran Runje (Lens), Mario Galinovic (Panathinaikos)

Defenders: Vedran Corluka (Manchester City), Dario Simic (AC Milan), Robert Kovac (Borussia Dortmund), Josip Simunic (Hertha Berlin), Dario Knezevic (Livorno), Hrvoje Vejic (Tomsk), Danijel Pranjic (Heerenveen)

Midfielders: Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Niko Kovac (Red Bull Salzburg), Luka Modric (Tottenham), Niko Kranjcar (Portsmouth), Jerko Leko (AS Monaco), Ivan Rakitic (Schalke), Ognjen Vukojevic (Dinamo Bucharest), Nikola Pokrivac (AS Monaco)

Forwards: Mladen Petric (Borussia Dortmund), Ivica Olic (Hamburger SV), Ivan Klasnic (Werder Bremen), Igor Budan (Parma), Nikola Kalinic (Hajduk Split)

Hiç yorum yok: