29 Mayıs 2008 Perşembe

Euro 2008 Fransa Kadrosu

2000'de yukarıdaki sevinci yaşamışlardı. Her zaman sevdiğim desteklediğim takımlardan olmuştur Fransa ama kadroda yaşlı oyuncu sayısı oldukça fazla. Bayanlar listesinin başında Boumsong ve Govou var hele de Trezeguet hiç çağrılmamış, Cisse sonradan çıkartılmışken. Cisse'yle beraber gidenler arasında Mexez, Ben Arfa ve en şaşırtıcısı Flamini var. Nesli yenilemeyi ihmal mi ediyorlar, 2-3 tane genç oyuncu koymak yetecek mi? Barthez'den kurtuluncaya kadar Coupet 35 oldu, ben olsam Frey'i tek geçerim. Gomis de orta vadede Premier yolcusu olur gibi.

Goalkeepers: Gregory Coupet (Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Steve Mandanda (Marseille)

Defenders: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Francois Clerc (Lyon), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Willy Sagnol (Bayern Munich), Lilian Thuram (Barcelona), Sebastien Squillaci (Lyon)

Midfielders: Lassana Diarra (Portsmouth), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter Milan), Franck Ribery (Bayern Munich), Samir Nasri (Marseille), Florent Malouda (Chelsea)

Strikers: Nicolas Anelka (Chelsea), Karim Benzema (Lyon), Bafetimbi Gomis (St Etienne), Thierry Henry (Barcelona), Sidney Govou (Lyon)

Hiç yorum yok: