12 Nisan 2008 Cumartesi

Manchester United Vs. Arsenal



En baştan diyeyim Fox tr kendi sitesinde Liverpool-Blackburn maçını veriyor görünüyor.Liveonsat'ta tr de veriyor görünüyor.Anlamadım. Digiturk'lere koşacaz fox'tan orjinal orjinal daha güzel olur.18.00'da.
CL 1/16'da deplasmanda 2-0 Milan'ı yendiler
Deplasmanda 10 kişi ile 2-0'dan gelip 3-2 Bolton'u yendiler.
11 Şubattan beri oynadıkları 12 maçtaki galibiyetleri sadece yukarıdakiler. Bolton galibiyeti ligdeki son 7 maçta tek.
United ile son maçları 16 Şubat'ta FA Cup 4. turunda. 4 yemişlerdi.
United en çok atan(70), en az yiyen(17). Son 13 maçlarında(all competitions, türkçesi çok saçma oluyor) sadece 1 yenilgileri var.8 Mart'ta Wembley'de Portsmouth'a karşı 1-0.

Tablo açık gibi?
Wenger de yenemezlerse şanslarının kalmayacağını kabullenmiş. Ferguson, "Arsenal sakatlıklardan çok çekti, en iyi kadronuzu muhafaze edemezseniz kötü sonuçlar serisi kaçınılmaz" demiş, alttan gazı vermiş.

Ronaldo toplamda 37 golde. Gael Clichy bence şuan en iyi solbek. Ronaldo'nun canını sıkabilir, o da o zaman sola kaçar , olur biter. Canını sıkar dediğim 3 gol atmasına falan izin vermez.

United son 10 dakikalarda en çok atan(16), Arsenal son 15 dakikalarda en çok atan(24).Bu nasıl bir istatistik kardeşim. Arsenal 77'de atacak, Manu 83'te atacak demek mi? Bence gollü geçecek. Arsenal her zamankinden biraz daha ofansif kadro ile çıkabilir, biraz da mecburen.

Yukarıda da benim 11 tahminlerim bulunuyor.

1 yorum:

lyktm dedi ki...

gökçekspor-yıldırımspor maçı 19:00'da başlarken o maçın izlenmedii bi yeri nereden bulup izliycem bu maçı, nası bi çare bulabilirim bilemedim..