20 Ocak 2009 Salı

2008-09 Barcelona'sı



Rekorlar alt-üst. Bu performansı devam ettirebilirlerse 2008-09 Barcelona'sını izledik diye övünebilecek kişilerden olup çoluk çocuğu özendireceğiz. 82 Brezilya'sının 90 dakika izlemek isterim bütün maçlarını mesela.

Daha önce zorlu fikstüre girecekler diye uyarmıştık, sallamadılar. Sonradan haklarını vedik adamların.Eto'o gol kralı, Messi asist kralı olur, Barcelona 100 gol atar böyle giderse dedik. Messi bu kadar iyi oynamaktan sıkılır belki wants a new challenge olur dedik. Adam tüm hızıyla devam ediyor. Deportivo'ya 5 attılar en son. Maçı değilde 15 dakikalık özetini izledim. 1 tane Deportivo atağı yok. Sıkılıp giden Valdes olmasın? Ya da olsun bana ne? Ben çok sıkılırdım halısahanın 10 dakikalık kalecilik periyodlarımda, bizim takım sürekli atak yaparsa. Adamınki 90 dakika boru değil.

Aranzubia gazlı başlamış, süper kaleci performansıyla takımıma imkansızı başartayım demiş, 4 tane yedikten sonra penaltı kırmızı kart. Rezalet. Karşı karşıyada düşürdüğü adam Puyol. Olaya bakarsan rezalet. Ama Puyol isteyerek mi yaptı bilmem ama en klas forvet çalımıyla geçecekti kaleciyi.


Messi sıkılmasın diye yeni ödev: kafa topu çalışsın. Bedavadan 2 gol varmış, atamamış. Adam da haklı gerçi ne gerek var Heading çalışmaya falan, sanki atamıyor başka gol.

2 yorum:

Alfredo dedi ki...

"Adam da haklı gerçi ne gerek var Heading çalışmaya falan, sanki atamıyor başka gol. "

çalışsın çalışsın frikikte çalışsın.sonra diyolar ki bak ronaldo'ya kafa gollerini döşüyo frikikten 30 küsür metreden çakıyo.Messi napıyo?

Messi bu özelliklerinide geliştirirse dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olucaktır diyorum...

giggle loop dedi ki...

O tip goller de atmaya başlarsa hiç çekilmez. Gerçi kafa pozisyonlarında bomboştu, Ronaldo'nun hakkını yemeyelim adam kornerde stoperler arasında atıyor golleri. Bir de yakın mesafe plase frikik atar da uzun mesafe atmaz gibi bence. Kısa kaslar,sakatlanma riski hiç gerek yok bence. Ayrıca Ronaldo'nun frikik stili tekdir dünyada.Ayağının üstüyle vurduğundan bahsediyorum. Ronaldocu gibi oldum dimi?Hiç sevmem halbuse.