20 Ocak 2009 Salı

7 Beraberlik



Bütün Liverpool sempatizanları acaba bu sezon mu? diyorduk hep beraber. Arsenal'den bu sezonda kafaya oynamasını beklemiyordum zaten. Chelsea bence toparlanıp kapışır tepe için sonuna kadar. Bu ara United ligde son 10 maçta gol yemeden 26 puan topladı, son 5 maçın hepsini kazandı. Liverpool'un diğer 3 büyük dışındaki takımlarla olan 7 gereksiz beraberliği. Ferguson'un oturmuş takımıyla, Chelsea ile kapışacaksan kazanmak gerek bu maçların 4'ünü 5'ini. "Büyükleri yeniyoruz, Anadolu'da kaybedilen puanlarla şampiyonluğu kaptırıyoruz" serzenişi Fenerbahçenin taraftarının da son yıllarda Galatasaray'a kaptırılan 2 şampiyonluktaki isyanıdır.
Aston Villa 0 Liverpool 0 (31 Ağustos)
Liverpool 0 Stoke City 0 (20 Eylül)
Liverpool 0 Fulham 0 (22 Kasım)
Liverpool 0 West Ham 0 (1 Aralık)
Liverpool 2 Hull 2 (13 Aralık)
Stoke 0 Liverpool 0 (10 Ocak)
Liverpool 1 Everton 1 (19 Ocak)

Hadi ilki Villa'nın şuanki durumuna bakarak fena değil diyelim. Ama Stoke'a 2 maçta gol atamamak, içerde Fulham'a Westham'a gol atamamak. Ayrıca tek mağlubiyet de sonlardaki Tottenham'a.



Gerrard kendini fazlaca yırtıyor ama bu sezonda forvetler mi formsuz neci? Torres'e laf atıyorum. Ama o da sakatlıklardan dolayı galiba. Derbi de gol geliyorum diyordu, geldi. Benitez son 15 dakikayı striker'sız oynadı. Ayıp!


United 22. hafta itibariyle 1 maç eksiğiyle önüne geçti Liverpool'un. United buradan sonra yine vermez gibime geliyor. 2-3 sene sonuna kadar kovalayacakki Liverpool, ondan sonra inanalım United'ı yakalayabilir. Ya da direk bu sene kovalayıp şampiyon olsun, ne bileyim.

Hiç yorum yok: