19 Aralık 2008 Cuma

Steve McManaman nerden çıktıııı?



Atletico Madrid-Porto
Lyon-Barcelona
Real Madrid-Liverpool
Arsenal-Roma
Inter-Manchester United
Villarreal-Panathinaikos
Sporting-Bayern Münih

Hemen hemen bütün favoriler son 16'ya kalınca çok güzel kura oldu. İyi takım ismi o kadar çok ki, göz alıyor insan adamakıllı okuyamıyor önce. Hassiktir Liverpool kimle eşleşti, Anaam İnter-MANU yazıyor derken, anvale oluyor beyin. Bok gibi geçen dönemden sonra notlar verilmiş FF'ler FD'ler havada uçuşuyor ama hangi derse denk geliyor diye bakıyorsun anlamıyorsun gibi...

3 İngiliz Vs. 3 italyan tikat çekiyor. Villareal'in sevindirici bir şekilde, Bayern Munich'in artık bayan bir şekilde şanslı kura çektikleri görünüyor. Lyon'a yine yazık oldu gibi görünüyor.


Real Madrid-Liverpool en son ne zaman oynadı? Beyin onu bulamayınca hemen 2 klüp arası transferlere gidiyor. İyice kod okuyor artık, çalışma falan değil bu. Steve McManaman geldi hemen aklıma, neden Owen değil?

Uefa kuraları da şuan çekiliyor. Galatasaray'ın 2. olması bence o kadar da kötü değil. Bu sene CL'den gelenlerle Uefa'dan gelebilecek arasında uçurum yok. Mesela Metalist şuan Sampdoria ile eşleşti, Galatasaray'a gelebilecek Kiev,Shaktar veya AaB ile arasında çok fark yok. Ya da inşallah öyledir.

Edit:Blogger çalışana kadar Galatasaray'a Bordeaux çıktı, dedim ben o kadar da kötü olmaz diye.

Hiç yorum yok: