16 Kasım 2008 Pazar

Premier Lig Day #13



Bolton 0 - 2 Liverpool
Liverpool yola devam ediyor. Kuyt ve Gerrard'dan birer kafa golü. Bolton'u yakan Ricardo Gardner oldu, çok iyi oynadı ama çok iyi 2 pozisyonda topu içeri atamadı. Biri büyük talihsizlik. Kaleciyi geçtikten sonra sol ayağınla tupa vur sağ ayağına çarpıp dışarı gitsin. Yazık valla.


Önceki senelerin klasik puan kaybetme maçıydı Bolton deplasmanı. Ufak ufak şampiyonluk yarışından kopma maçlarıdır. Chelsea Manchester bunları kazanır, Liverpool kazanamazdı. Artık bu sene iyi gibi.Devamı gelsin, inşallah.



WBA 0 - 3 Chelsea
Bu maçta 0-5 biter gibiydi, Chelsea sıkmadı kendisini ilk yarı 3 tane attılar orda kaldı. Bosingwa sol ayağıyla kepçeledikten sonra, Anelka 2 tane tıkıladı. Sonunda büyük takımın büyük golcüsü olabilecek mi acaba? Geçen sezon 10 maç gol atamayan bu adam 13. haftada 12 gole ulaştı.

Manchester 5 - 0 Stoke City
5'lik olacağı belliydi maçın. Netekim oldu. Ronaldo atmaya başladı ve devam ediyor. 2 frikik golü. 101. golü olmuş Manchester adına. Hangi ara attı la bu kadar. Haa geçen sene 40 küsür tane attıydı, he mi? Welbeck süper bir golle açtı kendi defterini.

Arsenal 0 - 2 Aston Villa
25. haftalar civarı yarıştan kopar gibi demiştim. Acaba o kadar da sürmeyecek? 13. haftada 4. yenilgilerini aldılar. Penaltıdan yırttılar, sonra Clichy 90'a çaktı kendi kalesine. "Abgonlahor atardı o atmasaydı" gibi boş bir cümle kuranlara selam olsun. Ne demek lan bu? Clichy de atmasın,uzaklaştırsın, dışarı atsın alla alla.


Fulham 2 - 1 Tottenham
Tottenham'ın gazını birinin alması gerekiyordu. Fulham aldı. İlk golü Davies'e yazdılar ama Woodgate baya bildiğin kendi kalesine atmış Carregher'ın üzerine çok gelmeyin la, Woodgate'de atıyor baya baya.


Blackburn 1 - 2 Sunderland
Ahmedinejad ile O.J Simpson değil mi bu fotoğraf? Ince olmuyor demiştik, çünkü Blackburn evinde domine ederdi maçı. Artık olmuyor acaba Paul Robinson'a mı suçu atmak gerek? İlk golde asisti var resmen.

Newcastle 2 - 2 Wigan
Öyle 87'de gol attım kazandık diyip çok takla atarsan 90'da golü yersin kursağında kalır taklalar. Beraberliği getiren de geçen de giydirdiğimiz Titus Bramble. Given'in yerinde olsam Duff'a bir daha direk tutturmam, sen git arkadaşım ileri,top mop gelir, kafanı eğ aşağı koştur dur derim.

Hiç yorum yok: