1 Mart 2009 Pazar

Şenlik dağıldı

Real'in serisinden bahsettik. Londra derbisinde Fulham ile 0-0 berabere kaldı Arsenal. Takım son 11 maçta namağlup. Ama 8 beraberlik ve sadece 3 galibiyet. Son 5 maç berabere. İngiltere'de üstüste en çok berabere kalma rekoru 8. Bu rekoru 7 takım paylaşıyor. En yenisi ve en üst seviye ligde 8 maç üstüste berabere kalan takım 2005/06'da Southampton.
49 maçlık namağlup seriye sahip Arsenal'in düştüğü duruma bak. Arsenal ayrıca Premier'in en çok üstüste kazanma rekoruna sahip takım durumunda. 49 maçlık namağlup serinin dışında 2001/02'de başlayıp ve 2002/03'ün başına kadar devam eden 14 maçlık galibiyet serisi rekoru da onların.

4. Villa son dakikalarda 2 tane yedi de 3 puan alamadı ama puan farkı 6.Adebayor'suz olmuyor resmen. Yine pozisyon var tabi sıkıcı olmuyor ama girmiyor bir türlü içeri. Beraberliklerin son 4'ü 0-0. Arada CL'de Roma'yı 1-0 yendiler o gol de penaltıdan. Arsenal gol atamıyor ne demek lan? Dünya tersine döndü. Var bir terslik. Kurşun döktürmek lazım. Ben yukarıdaki adamları çok özledim şahsen. Yani tamam iyi hoş da "Şenlik dağıldı acı bir yel kaldı bahçede yalnız" gibi bir durum var. Yukarıdakiler olduğu zaman aşağıdaki gibi skorboardlar oluyordu, şenlik yeri gibi.

Hiç yorum yok: