9 Şubat 2009 Pazartesi

Batuhan ve Eskişehir tribünü



Her topu indiriyor tamam. Bu yaşta fizik olarak bu kadar dominantlık süper. Goller atıyor pozisyonlar hazırlıyor. Takımın hücum çabasında merkezde o var. Kornerler bile balon gibi atılıyorki Batuhan pozisyon alıp topun altına girmeye zaman bulabilsin. Çok doğru çünkü adam indiriyor. Ama bu yaşında bu kadar yavaş bir oyuncu nasıl bir 15 senelik kariyer bekliyor çok merak ediyorum. Özellikle topla çok yavaş. Koller'den beter yani akla gelen ilk örnek o oldu.Yaşlanıp daha da yavaşladığı halini düşünemiyorum. Özel hocalar tutup hız çalışmalı kesinlikle. Eskişehir'in 2. golü bu ülkede az görülecek bir kontraatak golü. E Batuhan hani yavaştı nasıl kontratak golü attı diye sorarsanız ne olacak? Yavaştı amaa.



Yukarıdaki futbol zekası fakirinin kotu gözüme çarptı. Ben memurum ama haftasonları dünyanın en kötü kotu olsa da neden uyduruk kot giymeyeyim adamı sanki.



Es-Es taraftarı yine aralarında kavga ettiler ama yine süperlerdi. Bandosuyla Dale Cavese ile sessiz sessiz kırmızı siyahıyla. Takım renklerinin yüzde bakımından en çok seçildiği tribün ilan ediyorum tebriklerimle beraber. Ama yukarıdaki ne ya?

Bir de Batuhan bu yaşında bir Baba Hindi çektiren oyuncu statüsüne yükselmiş. 4 aydır kiralık oynadığı takımda hem de. Ayrıca Eskişehirspor'da Petr Cech ve Andriy Voronin var. Anlayan anladı.

1000 kişilik bilet sırasında en öne geçip araya kaynamaya çalışan önüne geçtiği adamdan uyarı gelince ne var dayı biz de bilet alıyoruz diye bağırarak cevap veren 15 yaşındaki gence selam olsun. Popüler şarkının melodisiyle "Anlamamışsın, anlayamazsın".

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yorumu hak etmeyen anlamsız post.

Dobrowski dedi ki...

yazık o pankart zihniyetine..kodumun siyasetinden kurtulamıyor anadolu takımları

giggle loop dedi ki...

@adsız
günlükki bu.