10 Şubat 2009 Salı

Chelsea'nin Hocaları

Chelsea'nin yakın zamandaki hocalarını performansları böyledir. Abramoviç soyunma odasına giriyor mudur bilmem ama alır adamı aşağı big Phil falan dinlemez. Hoddle %31 kazanma yüzdesiyle 3 sezon dayanır, Phil 56 ile uçar gider. E tabi eski Chelsea değil. Paranın başarı getirdiği bir kulüp. Kazanılmış 2 şampiyonluk var sonuçta hem de 50 yıl sonra gelen.

Abromoviç döneminin en kötü ilk 25 hafta performansı Scolari'ninki. Bir de daha önemli belki de iç sahada en uzun süre yenilmeme rekoru(85 maç) da gitti.



Alttaki listede sezonwise olanı. Hoddle zamanı Chelsea ben diyim Middlesbrough siz diyin Ankaragücü. İkinci Gullit sezonu Gullit 2 yeniyor 1 yeniliyor, Vialli geliyor 1 yeniyor 1 yeniliyor. 20-3-15. Ya herro ya merro takımı heralde ama çok da hatırlamıyorum. Sonnra 3-6 arası bildiğimiz Chelsea. Son Ranieri sezonu efsane namağlup Arsenal'in arkasında 2.(bir nokta daha koymam gerekiyor mu la, kitlendim) Sonrası çok taze zaten.

Rijkaard, Hiddink, Mancini derken az önce Ancelotti ismi atıldı. Van Gaal olabilir mi acaba? Dünya Kupası bu yaz olsa Capello diyeceğim ama adı üstünde 2010. Eski futbolcu genç teknik direktör olaylarına girebilirler mi? Düşük ihtimal sanki, Poyet, Wise bu işlerde zaten. Desailly yakışır sanki. Sezon sonuna kadar caretaker'a ondan sonra isim olarak büyüklerden biriyle devam edilir bence. Aman neyse, yazın Abromoviç ile Mourinho kucaklaşsa, kırgınlıkları unuttuk, temiz sayfa açtık falan filan, al sana Episode 2. Mourinho Ada'ya daha çok yakışıyor, sevmem etmem o ayrı.

Hiç yorum yok: