3 Aralık 2008 Çarşamba

Tugay Kerimoğlu


Bugün Hertha Berlin maçı da var. 1999'da dibine girip attığı gol son yıllarda hiç olmadığı kadar bugün akıllarda.Ülke futbolunun yüz akı. 31 yaşında gittiği Premier ligde, Blacburn formasıyla toplamda 270 maç.

Yaşlı futbolcu falan demiyorum, baya bildiğimiz ortayaşlı adam oldu.

Bu hafta bu sezonki ilk golünü attı. Klasik Tugay golü diyebiliriz artık. Yayın gerisinden. Ama bu sefer çatala gitmiyor aşağıdaki eski röportajındaki söyleminin aksine, yerden sol alt köşeye.

"gol atmak güzel, o golde biraz şanslıydım. bana göre normalde o topu kalecinin kurtarması lazımdı. bu ligde çok enteresan goller oluyor. ben türkiye'de böyle goller attığımı hatırlamıyorum. türkiye'de vuruyordum yerden gidiyordu gol oluyordu ama burada vuruyorum çatala gidiyor çok enteresan. havasından mıdır nedir onu da bilmiyorum."
Tugay Kerimoğlu

2 yorum:

sinem dedi ki...

kendisini fifa manager oynayanlara tavsiye edebilirim özellikle. 2006'da iliç'i forvet arkası yapıp, orta sahanın orta yerine tugay'ı koyunca harikalar yaratıyor.

kendisinin ne kadar muhteşem bir futbolcu ve insan olduğundan bahsetmeye zaten lüzum yok. bi de ben küçükken babam florya'ya götürmüş beni, idman izlemişiz beraber, orda tugay gelmiş beni sevmiş filan.. daha da bir severim bu yüzden :D

giggle loop dedi ki...

Ben de 91di heralde 4-1'lik fenerbahçe maçında Frikik golü vardı.Oradan hatırlarım hep.17 sene geçmiş be, o koca adam, ben koca adam, piüüü...