3 Aralık 2008 Çarşamba

Burnley Yarı-Final'de



Burnley Chelsea'den sonra dün Arsenal'in gençlerini de yenerek Lig kupasında yarı-final yaptı. Boşuna yırtınmıyor herkes burdaki statü boktan diye.


Kulüp, futbolcuların dünkü maçta giydiği maça özel formaları açık arttırmayla satmaya başladı. Toplanan para genç takım için oluşturulan bütçeye eklenecekmiş.


Şuan için formalara yapılmışlar arasında Martin Paterson'a 250, Graham Alexander'a 250, Joey Gudjohnnsen'a 226, dünkü maçta 2 golü atan Kevin Mcdonald'a 152 poundluk teklifler var şimdiye kadar. Aşağıda McDonald'in sevinçten gafayı yidiği an var.

1 yorum:

ufuk dedi ki...

bu maçın özetini izledim ama kanalı anımsamıyorum, spiker sürekli barnli şeklinde telaffuz ediyordu, hatta o sırada kardeşim geldi, football manager'dan en azından futbol takımlarının isimlerine aşinalıktan barnsley değil mi o dediği takım dedi :), aklımda yıllar öncesi cine5'te ismet badem ve murat murathanoğlu'nun yapmış olduğu basketbol programı geldi, program sonrası sunderland'ın maçını izleyebilirsiniz muhabbeti geçmişti, ama yazıldığı gibi, tabi onlar bilmek zorunda değil fakan maçı anlatan ya da en azından özeti anlatan bir futbol spikerinin işinin gereği ve işine saygı çerçevesinde buna dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.
bu arada asıl dikkatimi çeken burnley'nin dolu tribünleri oldu, merak edip baktım, açıkcası sezonda kaç kombine satıp, ortalama kaç seyirciye oynadıklarını bilmiyorum ama bu maçta 22546 kişi kapasiteli turf moor stadında 19045 kişi maçı takip etmiş, linki de şöyle: http://www.burnleyfootballclub.com/page/MatchReport/0,,10413~46742,00.html , gayet güzel gibi.