17 Eylül 2008 Çarşamba

CL Day 1.1

Chelsea Bordeoux'yla dalga geçmiş, ilk golde Bosingwa'nın ortası, 3. golde Lampard'ın pası, 4. de Belletti 40 metreden şutu (Anelka tamamlamış).. Joe Cole kornerden kafayla gol atmış, daha ne olsun. Anelka öyle ya da böyle saydırmaya başladı golleri. Sanırsam güzel futbol oynuyorlar, Mourinho gidince antipati azalıyor ister istemez ama Scolari da ayrı kıl ya neyse.

Marsilya iyi başladı maça ama ne yazıkki Gerrard canımı sıkmayı dedi adeta. O kontratakta Torres ile Kuyt topu arkadan gelen Gerrard'a yerden bırakalım kararı mı verdiler bilemiyorum. O topa öyle yatabilmek gerek o topu atabilmeyi düşünmek için. Vücudun 2 büklüm olması lazım o topun oraya gitmesi için.

Atletico 4. torba takımı olmadığı belliydi ama PSV'ye de yazık. İçsahada 4. torba takımından 3 ye, sonra gruptan nasıl çıkarım hesabına düş. Atletico heryönüyle süper bir takım olmuş, çok heyecan verici,renkleri güzel, formaları da çok özel böylelikle. Kün Aguero çok büyük golcü oluyor. Forlan sakatlanıp çıkmış maçtan bu arada. Marsilya da fena görünmedi bu grup karışır arkadaş.

Panathinaikos zorlamış ama beraberliği bulamamış sonra 2.yi yemişler. Gate 13 yine çok iyi görünüyor. 2 golün asisti de İbrahimovic'ten gelmiş. İlki gücü sayesinde, 2. tamamen yetenek. Fotoda da dev gibi çıkmış garibim Clayton'a tekmeyi basacak gibi duruyor.



Barcelona 3-1 kazanmış, hele şükür dedirten bir skor. Messi kimilerine göre dripling ve çalım şov yapmış, kimilerine göre iyice bencil oldu bu çocuk. Lucescu ilk maç ne yapar ne eder Basel'e yenilmez düşüncemi kazanarak haklı çıkardı.

Anorthosis Bremen'den gol yemeden döndü ya, helal olsun başka birşey demiyorum. EN kısa zamanda bir maçlarının tümünü izlemek gerek. Tesadüfi olamaz başarıları.

Diğeri de CFR Cluj. Roma deplasmanından 3 puanla döndüler. Gerçi 21 yabancısı var diye biraz şüpheyle bakılıyor ama bu başarı da hiç küçümsenecek gibi değil. Her ikisi de ilk maçlarında puan alarak 0 çekme bahislerini de kapattılar. Cluj gruptan çıkabilmek için en kritik 3 puanı aldı bile.

Hiç yorum yok: