26 Ağustos 2008 Salı

Premier Day 2






















Portsmouth ve Tottenham üzerlerinde beklentiler olmasına rağmen tepetaklak gişriyorlar sezona. Portsmouth geçen sezon sonu da FA Cup'a konsantreyiz ayağına ligi feci boşlamıştı.geçen sezondan da 4 maçlık mağlubyet serisinin üzerine artı 2. 5 maçtır gol bile atamıyorlar diyerek Crouch yüzüsuyu hürmetine bitireyim.

Manu'nun 2 maçta 4 puan getiren 2 golünün 2'sinin de altındaki isim ise Darren Fletcher.İlginç.

Deco'da aynı şekilde 2 maçtır ceza sahası dışından atıyor.Bu haftaki 3 puan getiren türden.Wigan da puansız.

Gerrard gemisini kurtaran kaptan mesaisine 2. haftadan başladı garibim. Orada öyle önü açık boş bırakırsan Gerrard da atar onu idmandaymış gibi. Maçta Tuncay'ın süper dönüşlü bir pozisyonu var(Bergkamp'ın Newcastle maçında yaptığının kombine olmayan hali) gol yapsaydı pozisyonu süper olurdu. Mido da 2'de 2 bu arada.

Cisse kiralık geldi golü çaktı, Stoke City uzatmada galibiyet golünü buldu. Kırmızı beyaz çubuklu formalar aynı paragrafta olsun istedim. Bu arada Villa 2 haftada 6 attı 5 yedi!!

Everton deplasman galibiyeti aldı geçen haftayı telafi etti diyelim. bir imza da attırabildiler sonunda:Danimarkalı Lars Christian Jacobsen.Osman ve Yakubu'dan geldi goller.Daha Cahill gelecek gol atanlar listesinin altına ismini yazdıracak.WBA de puansız.

Owen defteri açtı, maçın diğer kahamanı Shay Given.

Londra derbisinde Fulham Arsenal'i tek golle geçti. Wenger bu sene de kovalayacaz bütün kupaları diyor ama bana bile fazla iyimser ve gaz geldi bu açıklama.

Transferler oluyor tabi ara ara. Çok ilginç beklenmedik Senderos Milan'a, daha ilginç daha beklenmedik Silvestre Arsenal'e. Son diz sakatlığından sonra Silvestre artık büyük takım topçusu seviyesinde olamazmış gibime geliyor hep. Schevchenko Milan'a döndü, Robinho'da Chelsea'ye gelir artık heralde.Bu kadar gereksiz bir transfer olamaz ama hadi neyse. Berbatov'a 30 milyon pound vermiyor Manu,20'de kalırlarsa Bulgar forvet reserve ligde çürüyecekmiş,kendisinin lafı valla benim alakam yok. Arada buluşurlar Berbatov gider Manu'ya gibime geliyor. Tottenham da o parayı hiç cebine sokmadan Rusya'ya gönderir. Artık Zenith'e mi Arshavin için, Spartak'a mı Pavlychenko için kendileri bilir. Bence ikincisi daha faydalı olur.

Maçların tamamını izleyemiyorum tabiki, bu kadar yorum ve foto ilk haftalar gazına.izleyemeden devam ederse vuruş sayısı da fotoğraf sayısı da giderek azalır, haftaları bile atlarım hatta valla, ne yapayım?

Hiç yorum yok: