30 Temmuz 2009 Perşembe

Elano




Elano transferi eşeğin kulağına su kaçırmaktır arkadaş, daha neler. Orta sahası defansif olarak biraz daha sert bir takım yaratmak adına, Arda-Topal-Linderoth'lu orta üçlü kurulursa Elano-Baros-Keita'lı forvet hattı oluşturulursa dışarıda kalan adam kim oluyor? Galatasaray'a gelmiş belki de en kariyerli oyuncu, Avustralya futbol tarihinin en iyi oyuncusu Harry Kewell oluyor. Rotasyondu sakatlıktı, yorgunluktu mutlaka olacaktır ama durum bu.



Bu kadar sevilen bir yönetici olmadı heralde son yıllarda. A. Albayrak da böyleydi ama icraat yoktu. Bugün seçim olsa, Başkanlık seçimini taraftar yapsa %99 oy alır heralde. Ama Adnan Polat, Haldun'u serbest oynatıyor. Riijkaard da bıraksın 4-3-3'ü taktiği maktiği öndeki Linderoth'u kessin Kewell'i biryerlere sıkıştırsın herkeşi de serbest oynatsın.

Yarın imza töreninde Elano'ya mor formayı giydireceklerdir gibime geliyor. Alın size transfer diye. Camianın eski futbolcularının formayı yeni transfere verme olayı da başlatılmıştı, bu da uzun yıllar süren bir gelenek haline gelir umarım.

1 yorum:

Volvox dedi ki...

Yönetimde yükselen değer Haldun Üstünel.