31 Ocak 2009 Cumartesi

Pazar günü saat kurmak

Evet nolur nolmaz saatlerimizi kuracaz yarın en geç 10'a. El yüz yıka, lens tak, ekmek falan al, TV önüne küçük bir kahvaltı sofrası derken işte saat 10.30. Federer-Nadal Avustralya açık finalinde ilk defa. Nadal-Verdasco yarı finalini izleyemedim iş vardı güç vardı. 5 saat 14 dakika. Neredeyse bizim mesaiye denk, arkadaş.

Nadal'dan başka herhangi biri olsa yorgunluktan dolayı dezavantajlı derim(Finalin de 5 sete gitmesi yüksek ihtimal) ama Nadal bu, diyemiyorum bir türlü. Federer-Nadal rivalry'e değinmiştik daha önce. Bu rekabet dünya üzerindeki en iyisi şu an bence. Bu aynı adamların biri Sovyet diğeri Amerikalı olması gerekiyordu ve soğuk savaş döneminde olmak gerekiyordu bunun daha ötesine geçebilmek için.



Sabah uyandım, Williams ilk sette 1-0 önde Safina karşısında. Neyse markete gidip geleyim dedim, 6-0 ilk set bitmiş, 2.de 4-1. 58 dakikada biten bir final. Psikoloji nasıl bir etken anlayamıyorum. Rakibinin gözlerinin içine bakamayan Safina orada belli etti mi acaba kaybettiğini? Konsantrasyon değil gerginlik, tedirginlik gibime geldi bana o soğuk duruş.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
this game did not have any history, it was a big difference between both.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)