26 Ocak 2009 Pazartesi

Noluyor Lan?

  • Belinde yapay penis takılı 88'lik Mehmet Dede,
  • Arkadaşını eve getirip içince uykusu gelip nedense çocukların odasına gidip yatan Engin ve arkadaş! Selahattin,
  • "Ya evi terk et ya intihar et, al bu da ip, ben banyoya giriyorum" diyen kadın ve 2 bira içtikten sonra çocukları pazara yollayıp karısını banyoda baltayla doğrayan kocası Ramazan.

Hiçbirinden haberim yoktu. Can Dündar "Anadolu'da seks patlaması" yazısında özetlemiş. Millet iyice kafayı yedi. İnatçı Dede, Fırsatçı Selahattin, kocasının intiharı için lojistik destek sağlamaktan kaçınmayan kadın. Hepsi keser, balta gibi aletlerle hayata veda etmişler.

Olayların haberleri de burada.
İlk olayın haberinden afallatan bir cümle:"Otopside vibratörün bulunması üzerine...". Ne demek bu diye afallarken haberin devamında afallatan tokat gibi cevap: Kader Emiroğlu'nun (Dedenin olaydan 28 gün önce evlendiği karısı) olayın şoku ile vibratörü Mehmet Emiroğlu’nun belinde takılı unuttuğu belirtildi.



2. Olay ayrıntısında anlaşılıyor ki bu aldatma olayının geçmişi de varmış.

3. olay faili Ramazan Ö:Eşim değişik değişik elbiseler giyip, sürekli banyo yapıp evden çıkıyordu... Kendimi asacağım inşaatı bile kendisi ile ayarladık...Kendimi asmamak için yalvardım.
Ramazan Ö'nün oğlunun(21) ifadesinden:Babamın içkisi, kumarı ve gece alemi vardı.
Katil'in ifadesinden: Ben de 2 bira içtim, gerisini hatırlamıyorum. Mutfaktan bıçak ve balta alıp banyodaki eşimi öldürmüşüm. Olayları hatırlamıyorum.”

Ülkeden ayrılma nedenleri serisine koyacaktım bu postu ama bunlar bireysel çılgınlıklar. Aslında tabiki ülkenin kafayı yemişliğini gösteriyor ama böyle olaylar her ülkede oluyordur.(Bok oluyordur. Nereye oluyordur?)

Allah herkese akıl fikir versin. Ne diyim? Nerden baksan trajik. Bu halkın, yabancıların papağan gibi tekrarladığı "Türkler çok misafirperver, çok sıcakkanlı"sından başka övünecek şeyi yok mu diye düşünürüm hep. Al sana sıcakkanlı, düşünmeden hareket eden, heyecanlı halk. Tepe tepe kullan. Al sana cinnetler, garip garip cinayetler.

1 yorum:

dchetin dedi ki...

olan olmuş zaten... cinselliği baskı sonucu yaşayamayanlar, cinselliği evlilik ve namus kavramlarının ardında doğum kontrolsüz olarak yaşayınca bu sonuç elde ediliyor.