9 Ocak 2009 Cuma

Bu ne biçim transfer böyle?

Bursa yönetimi Beşiktaş ile anlaşınca Yusuf, Trabzon yerine bugün İstanbul yolcusu oluyor. Bursa yönetiminin dansözlüğü var biraz. Yusufun suçu yok. Gece Beşiktaş'la anlaşıldı denmiş, yarım saat sonra Trabzon kampında görülmüş. Sözlükte biri "sikerim böyle işi diyerek futbolu bırakmasından korktuğum futbolcu" demiş dün gece. Top bir oraya bir buraya gitmiş yani.

Ama bence neresinden bakarsan gereksiz transfer Beşiktaş için...Ya da şöyle diyim öncelikle, ilk 7-8 haftada 3 kuruşluk patlama yapmış, takımı da bir yere taşıyamamış, 33 yaşındaki 10 numaramı 5 defa satarım o teklife.(bir cümlede 6 tane sayı yazmışım, not alayım biryere)

Transfer komitesinin başına aklı selim biri gelmeyecek mi? Bu adamlar o kadar değişikki, Beşiktaş "Ferdinand ile anlaştık" haberini duyursa Anton gelecek akla. Bir türlü olmuyor tutturamıyorlar. Ayrıca şimdi aklıma geldi bu takımdan Ronaldo diye bir futbolcu geçti, şimdi de Cisse geçip gitmek üzere. İsme takılıp mı transfer yapıyorlar acaba? Bütün bunlar transferde Bursa'ya verilen Ayhan Tuna Üzümcü ismini görünce aklıma geldi. Tuna'nın kendisine sorsan bile ben yeteneksizim der. Bunu herkes bilir, e niye aldın, niye satıyorsun şimdi adamı? Beşiktaş NBA takımı heralde, ilerde takasta lazım olur diye almış olabilir mi?

Asıl mevzu, Aydın Karabulut'u da vermişler. Kiralık falan da yazmıyor hiçbir yerde. Hadi, Tuna takasta kullanılabilir bir oyuncu ama Aydın Bursa'da yıldızlaşmayacak mı? Çok izlemedim ama, hani bu adam süper yetenekti, öyle böyle değildi, Sarı Fırtına'ydı. Noldu? 33 yaşındaki Yusuf için 21 yaşındaki Aydın'dan mı vazgeçtiniz? Bu mu vizyonunuz? Ondan sonra yok efendim Beşiktaş'ın hakkı yeniyor, hem de 21 yıldır yeniyor, yedirtmem falan diye TV karşısında ağla. Oldu biz de yedik?

Üstüne bir de 600bin TL para almış, oohh. Trabzon'a atılan kazıktan bahsetmiyorum. Trabzon'a değil Trabzonlu'ya atsan böyle çalımı başın fena belaya girer. Kurumsallaşma böyle birşey heralde, biraz daha oturaklı davranıyorsun



Transferin içindeki 3 futbolcu da kulüpler için simge değil, Bjk-Bursa husumeti etkisiz kalacak yani. Yusuf 2. yarı mükemmel performans gösterip takımını da şampiyon yapar, bana gelip hani gereksizdi lan diye çıkışmayın, zora girince çok fena kaçarım. Beşiktaş -hayatta- şampiyon olamaz diyerek, ilk defa büyük konuşuyorum.

1 yorum:

erbo dedi ki...

Aydın konusu çetrefilli...tepki de olunca taraftardan aslında şöyle bir madde konuldu anlaşmaya..."Beşiktaş Yusuf'a karşılık Bursaspor'a verdiği Aydın'ı eğer isterse 2 sene içinde 500 bin TL karşılığında geri alabilecek." bi nevi kiralık satlık satıkiralık